Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkaaaaaaa

kobitki, doradzcie!!!

Polecane posty

Gość balbinkaaaaaaa

witam Panie! mam ogromny problem, w przyszly piatek ide na slub. w zwiazku z tym, ze mam na glowie prace, obrone pracy magisterskiej i do tego slub zostal zaplanowany jakies 1.5 miesiaca wczesniej zakupy to dla mnie prawdziwa katorga. kupilam sukienke taranko http://taranko.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=13 - ta granatowa, wiazana w pasie takiemka, 8 w kolejnosci liczac od lewej. w rzeczywistosci ta sukienka ma bardziej nasycony, granatowy kolor. szukam do niej butow i zakietu, doradzcie cos, jaki kolor butow itd. oblecialam mnostwo sklepow, jedne szpilki z nine west wydaja mi sie ok, sa w kolorze rozowym, jak znajde w necie podobne to wrzuce fote. tylko serce mnie boli, bo te szpilki kosztuja 200 zl, sa ladne, ale rozowe, wiec watpie abym je pozniej gdzies zalozyla, roz do mnie nie przemawia.dodam, ze slub jest cywilny, a pozniej tylko przyjecie, calosc potrwa od 15 do 23.

Gość no a nie możesz
normalnych czarnych, klasycznych szpilek zalozyc? ...

Gość balbinkaaaaaaa
czarne nie za bardzo, bede smutno wygladala. mam ciemne wlosy i ciemna karnacje.

Gość sddd
a moze czerwone?? z granatowym beda sie fajnie komponowac a pozniej tez łatwo takie buty dobrac do innych ciuszków

Gość balbinkaaaaaaa
no wlasnie czerwoen chcialam... ale okazalo sie , ze panna mloda chce miec czerwone, a ja swiadkowa jestem. troche glupio, zebysmy obie czerwone mialy. jednak, jezeli znajde takie, które beda mi sie podobaly to chyba kupie :/

Gość sddd
panna młoda czerwone ale do jakiej sukni ona ubierze czerwone do białej?? krotkiej czy długiej?? jak długiej to Ty smiało moze miec czerwone albo bordowe tez sa ładne:D ja takie uwielbiam

Gość deratyzatorka nr 1
A może w kolorze nude? Teraz są bardzo modne i pasują do wszystkiego

Gość balbinkaaaaaaa
hmmm tylko w jakich sklepach takie mozna dostac. w venezi cos widziala, ale drooogie