Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony 6969

Śledztwo w toku, co i jak robić ?

Polecane posty

Gość zagubiony 6969

Witam mam 17 lat i jestem chłopakiem, mam pewien problem, ponieważ od dłuższego czasu zdaje sobie sprawę, że podobają mi się inni faceci. Powiem tak, że nawet mam swojego z którym jestem bardzo szczęśliwy. Moim rodzice w ogóle o mnie nie wiedza, natomiast rodzice mojego faceta się o nas domyślają, bo wiedzą jaki jest ich syn. Jak sądzicie czy powinienem powiedzieć o tym swoim rodzicom, a przynajmniej jednemu z nich ? Bo zawsze jak poruszamy takie tematy to mama mówi, że jakby kiedys sie cos takiego okazało to i tak bedzie mnie kochać i w ogóle, ale jakos nie jestem pewien. Proszę wypowiedzcie się co o tym myślicie ? Mam paru znajomych, którzy o mnie wiedzą i mnie wspierają i nie słyszę od nich głupich haseł.

Gość kei_bak
po tym co piszesz o mamie twoi starzy też się domyślają. także spoko.

Gość Katrinazdziradżons
Nie masz się czego wstydzić, to przecież bardzo naturalne i powszechne zjawisko. Najlepiej oznajmij rodzicom jak będziecie u cioci na imieninach: "Mamo tato, lubię ładować w męski odbyt". Rodzice ze wzruszeniem w oczach zaczną cię przytulać i życzyć udanego pożycia gejowskiego. Ach, rozmarzyłam się, to takie romantyczne...

Gość Skoro Twoi rodzice
nie są moherami , i tak przedstawiają sprawę . To ja bym powiedziała.

Gość Katrinazdziradżons
To teraz bardziej na serio: moje poglądy na temat homoseksualizmu na pewno cię g... obchodzą, tym lepiej dla ciebie:P Uważam, że powinieneś jeszcze wybadać sytuację, tzn. podczas zwykłych codziennych rozmów robić delikatne aluzje na temat odmiennej orientacji seksualnej, z tymże nie w odniesieniu do własnej osoby i obserwować rekcję rodziców, choć prawdę mówiąc, najlepiej, gdybyś ograniczył się na razie tylko do mamy, ojciec może nie zrozumieć i zareagować ostro. Wiem, bo mój kolega jest gejem i opowiadał jak to wyglądało u niego w domu. Poza tym, myślę, że Twoja mama już dawno się domyśla, co w trawie piszczy:P

Gość wyszydzaczbla
Pamiętaj, że musisz mieć garnitur od Armaniego, pachnieć perfumami Gucciego i jeździć Porsche Aby to zdobyć, najlepiej pójdź śladem naczelnego chama tj. stań na pobliskim dworcu i pieprz się za przyzwoitą stawkę

Gość a ja uwazam ze nie
powinienes nic robic, co to kurwa za zwyczaje informowac rodzicow o swoim pozyciu seksualnym, bez przesady, moze niedlugo wprowadza takie rytualy ze 18-latek bedzie musial po zdanej maturze przysniesc jeszcze certyfikat orientacji. Twoja orientacja Twoja sprawa, jak chcesz dac wyraznie swoim rodzicom do zrozumienia kim jestes to przedstaw im chlopaka i tyle

Gość wyszydzaczbla
nic robic, co to k**wa za zwyczaje informowac rodzicow o swoim pozyciu seksualnym, A co jeśli zapytają wprost, proponujesz, żeby chłopak kłamał? Przecież prędzej czy później będzie musiał się zdeklarować

Gość zagubiony ojciec
ZAMIENIE syna-pedała (ok 17 lat, mały przebieg) na córkę. Może być qrwa. Możliwa dopłata.

Gość a ja uwazam ze nie
nie mowie ze ma klamac, po porstu nie robic tego tak oficjalnie, to moim zdaniem powinno naturalnie wyjsc samo przez sie, jak zapytaja to niech odpowie zgodnie z prawda. No sorry ale nie wyobrazam sobie zeby ludzie musieli kogos informowac o orientacji! dziwne jest to ze jak ktos jest hetero to kazdego to g obchodzi ale jak juz gej to kurde musi sie przyznac, wszyscy chca wiedziec, kazdego to interesuje, a pozniej jak mieszka na osiedlu to nie mowia o nim jak o kazdym - "ten chlopak co jezdzi honda i ma czarne wlosy" tylko "ten gej".

Gość fajansiarz
Przecież Ty masz dopiero 17 lat, jeszcze Ci się może 10 razy zmienić. Poczekaj z takimi deklaracjami.