Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkiem wkurzona na kuzynke

Moja kuzynka jest podla!

Polecane posty

Chodzi o siostrzenice mojej matki, nie dosc ze moja rodzina pomogla jej wtedy kiedy ona najbardziej potrzebowala pomocy to teraz ona tak nam sie odwdziecza. Tylko dlatego ze teraz nie moglismy jej pomoc finansowo. Wiecie co ona robi? rozpowiada po rodzinie ze ja sypiam ze swoim ojcem i bratem. To ze ja urodzilam dziecko swojego taty albo brata. Jestem wkurzona na nia calkowicie. Przygarnelismy ja pod swoj dach bo moja matka tego chciala. W dodatku mieszka u nas za darmo, nie placi rachunkow i jeszcze smie miec od wszystkich wymagania. A zarowno moj syn, jak i dzieci mojego brata jej przeszkadzaja. Podpuszcza moja matke ze ja i brat powinnismy idz juz na swoje.

Gość dafafa
Wiesz:O nie wiem jak bym się zachowała na Twoim miejscu:O, to co ona zrobiła jest brakiem taktu. Ja bym od razu ją wystawiła za drzwi. Lub nawet podała ją do sądu o zniesławienie.

Gość efufefu
Nie uznaję stosowania przemocy fizycznej ale taką kuzynkę wziąłbym na stronę i wychlastał po pysku choćby z liścia kilka razy, może by oprzytomniała :)

Zrobilabym to, problem w tym ze moja matka ja broni. Podaje ja mnie i brata jako wzor dla nas. Moja matka ciagle podkresla ze corka jej siostry w przeciwienstwie do jej dzieci sie udala. Tylko ze moja kuzynka i jej matka(ciotka) trzymaja pieniadze dla siebie. W naszym domu wogole nic nie chca sie dokladac do rachunkow. Moj ojciec chcial poruszyc ten temat to mama mu zabronila.

Gość bsxs
Twoja kuzynka to wredna suka!

Gość o biedna autoreczka
mamusi się boi :O Daj jej w ryj albo do sądu ją podaj a nie się mamusią zasłaniasz :O