Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zjebaaaalam milosccccc

Misja: odzyskać Byłego!!! Uda się?

Polecane posty

Gość chyba zjebaaaalam milosccccc

Krótki opis sytuacji: poznaliśmy się jakiś rok temu. Od razu zaiskrzyło, była chemia i super się gadało. Po jakimś czasie dowiedziałam się, że on zanim mnie poznał był z dziewczyną 4 lata i to było naprawdę poważne (rozstali się bo go zdradziła). No, ale nieważne, nam układało się super do czasu pewnej awantury a błachą sprawdę (tzn. on zawinił, ale to było głupstwo, a ja strasznie rozdmuchałam sprawdę, żałuję do dzisiaj). Byliśmy wtedy na etapie już-prawie-para. Zaczęło się jebać. Jakoś tak kontakty się ochłodziły, przestaliśmy się spotykać, tylko gg i coraz rzadziej i mniej więcej po 2 miesiącach on napisał mi że chciałby ze mną pogadać bo go zawsze rozumiałam itp. i wyznał... że tamta dziewczyna chce do niego wrócić. Strasznie mnie to zraniło, powiedziałam że sam wie czego chce i szybko się pożegnałam. Gdy kilka dni późnej odezwał się napisałam że zabawił się mną i wrócił do niej, ogólnie napisałam mu kilka niemiłych słów i zakończyłam tym żeby wykasował mój numer i zapomniał o mnie. Od tego czasu minęło 3 miesiące, emocje osłabły.. Cześto myśłałam o tamtej historii i widzę że nie miałam racji w wielu kwestiach, a z tym że olał mnie dla niej - tak naprawdę nie do końca, bo nam się przestało układać dużo wcześniej. Przypadkiem miałam pretekst żeby do niego napisać, bo łączą nas jeszcze inne sprawy... i okazało się, że on z nią nie jest - znowu go zostawiła dla kogoś innego :O A ja chyba go kocham i chciałabym odzyskać... powiedzcie, mam szansę? warto???

Gość Lilly Evangelinova
jeśli Cie nadal kocha, to jasne ze masz szansę:)

Gość delikatna sprawa
moj byly odwiedza regularnie burdel szkoda