Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynaaa

zaufac tabletkom

Polecane posty

Gość kruszynaaa

Od dwoch miesiecy biore tabletki anty... Ciekawa przygoda - najpierw atak opryszczki wiec abstynencja plciowa, potem w trzecim tygodniu zapomnialam tabletki, wzielam po 12 h i stosowalam dodatkowo prezerwatywe i nie zrobilam przerwy-wedlug wskazan z ulotki, tylko od razu rozpoczelam drugi blistr... Drugi tydzien drugiego blistrai biegunka - wiec znowu dodatkowo stosowalam ogumienie ;) Mam za soba dwa stosunki do konca - oba w trzecim tygodniu... Dzis powinnam zrobic przerwe - ale kurcze jakos boje sie zaufac tabsom... Czy ktos moze mnie uspokoic? Czy jezeli wczoraj kochalam sie z moim misiem to przerwa na pewno zabezpieczy tez ten stosunek? Wiem, ze panikuje... :( :(

Gość skołowane kółko
jak się kochasz z misiem, to zoofilia :O

Gość kruszynaaa
fajnie ze komus jest zabawnie... mi nie do konca...czekam na krwawienie z odstawienia...

Powinnaś zrobic przerwę tj.jak najbardziej wskazane- ja dopiero od mies.biorę tabsy-też się boję zajśc w biążę tyb bardziej,że ma 2l.córeczkę i nie planuje już dzieci a przynajmniej nie teraz. Ostatnio dziewczyny na kafeteri pisały że już od 7l biorą tabsy (Cilest tak jak ja) i ciąży ani widu ani słychu. Ja teraz czekam na okres (to jest na 7 dniowa przerwa z ulotki). I się dowiemy na ile są skuteczne :):) Pozdarwiam cieplutko :)