Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korwin musi wygrac

Do tych którzy myslą, ze Janusz Korwin Mikke nie ma szans w wyborach!

Polecane posty

Gość glosuje na niego :)))))

Gość widać jak telewizyjne sondaze
sa przekłamane:o

Gość niech sie cos w koncu zmieni
Pieprzyć telewizję. Manipulanci porąbani. Głosuje na JKM! Pora to wytłumaczyć tę subtelną różnicę między JKM a innymi kandydatami babciom i dziadkom, bo do wyborów dwa tygodnie. Do roboty! :D

Gość wesola bridget johns
nie zagłosuje na tego człowieka choćby mi ktoś miał za to zapłacić ___ http://tnij.org/g826

Gość ja jestem z Poznania
JKM to może zostac prezydentem w szpitalu psychiatrycznym w Tworkach , świrus jeden.

Gość ale jak planowac ?
boże co za idioci z was:o to jedyna osoba ktora mowi prawde ale ludzie jestescie tak zaslepieni ze tego nie widzicie

Gość hhahahaiksjjahs ona
ol jeeee! no głupie baby, ktore najczesciej ogladaja tvn i ich informacje i inne przekłamane media na pewno na niego nie zaglosują:) miliony ludzi to tepaki, wierza we wszystko co uslysza zamiast samemu ruszyc glową zaczac mysleć i wyrabiać zdanie sobie samemu, na podstawie innych źródeł:) Glosuje na JKM! mamy szanse na normalna prawdziwa POLSKE:)

Gość pesotto
JKM zdobędzie rekordowe poparcie, bo internetowi sami wybierają co czytają-są wolni;) dokladnie ty u gory:D

Gość buehehehee
ten palant nigdy nie wygra,w bajki wierzycie:D

Gość jak widac z wiedza musza sie r
wierza we wszystko co uslysza zamiast samemu ruszyc glową zaczac mysleć i wyrabiać zdanie sobie samemu, na podstawie innych źródeł] tak, i na podstawie takiej inteligentnej i kulturalnej wypowiedzi wszyscy beda teraz gloswac na jedyna prawde gloszona przez JKM i jego poplecznikow bo oczywiste jest ze wy mowicie swita jedyna prawde i jestescie tacy inteligentni.

Gość pesotto
Korwin ma szanse bo na niego głosuje młodziez ktora ma otwarte umysły i nie ogląda zmanipulowanych mediów🖐️

Gość hhahahaiksjjahs ona
pesotto- dokladnie:) buziaki kocie;*

Tak sie sklada, że TVN nie ogladam, umiem ruszyc glowa i nie podoba mi sie to co ten czlowiek mowi i soba reprezentuje

Gość on gada takie dyrdymały
jakby startował na stanowisko króla a nie prezydenta. To, co proponuje nie należy do gestii prezydenta a do RZĄDU. Teraz mamy inne wybory i może co najwyżej zgodzić się z tym co proponuje SEJM albo się nie zgodzić i zawetować. To może zrobić prezydent i nic innego. Więc te swoje utopijne programy może jako bajki żonie i dzieciom opowiadać. W tym większości na kafe, bo tu srednia wieku 13-15 lat :):)

Gość wesola bridget johns
ja nie oglądam tv , ale nie podoba mi się jego program wyborczy. facet nie ma nic konkretnego do powiedzenia, wysłowić się porządnie wysłowić :/ ___ http://tnij.org/g826

zgadzam sie z "on gada takie dyrdymały"

Gość pesotto
to chyba jesteście za mało inteligetni skoro nie rozumiecie prostych slow czlowieka ktory jest jednym z najbardziej inteligentnych i majacych cos do powiedzenia ludzi w Polsce..

Nie podoba mi sie to, co on mowi i reprezentuje soba. Jesli dla ciebie kazdy czlowiek, majacy inne poglady jest malo inteligentny z tego tytulu, to gratuluję podejścia.

Gość on gada takie dyrdymały
na dodatek w jego przypadku potwierdza się reguła, że im kto ma większą wadę wymowy, tym szybciej mówi :) Spróbujcie spisać to co mówi. Będziecie prawidłowo rozumieć co 5 słowo...

Jakieś szanse pewnie ma, ale na pewno nie takie, jak prezentowane w tym klipie. Z prostego powodu. Są to sondaże internetowe, gdzie większość stanowią ludzie młodzi. Starsi, emeryci, stanowią znikomy %, a wśród nich raczej większość będzie za Kaczyńskim, więc trzeba wziąć na to poprawkę ;)

Gość obserwuję to co mówi i pisze
Korwin od wielu, wielu lat , kiedys był nawet ciekawy, jako "młody, gniewny, choc nielogiczny, ale młodym sie wybacza" Niestety logika i poglady zatrzymały sie na poziomie licealisty, który odkrywa świat, w dodatku kaprysnego i zakochanego w sobie. Mnie to juz od dawna nie bawi, ale jak ktos to pierwszy raz slyszy, to może go kręci jako nowosc. Radzę dokładnie przeanalizowac jego wypowiedzi, niestety , kupy sie nie trzymają.

Gość dla mnie Janusz
jest osobą niezrównoważoną. Oczywiście, że nie wygra tych wyborów. To co mówi o kobietach jest nienormalne. Że mamy siedzieć przy garach. ON nie wygra i niema się co oszukiwać :)

Gość to jest przykreeee
Jakby Korwin nasrał przed sejmem w proteście to by to przez 2 tygodnie pokazywali i w Teraz My udział na 100% gwarantowany. Jak Korwin powie coś mądrego to oszołom. Taka jest wszędzie TV news. I Senyszynowa u mnie nawet już w lodówce.

Gość chryyyyste
nie powiedział nigdy ze baby maja siedziec przy garach:o boże ludzie ale wy jestescie TĘPI :o

Gość hahaha dobreee
jak ta kobieta może nazywać się reporterką? Skoro jedyne słowa jakie padają z jej ust, to "nieprawda" albo "niezgadzam się" .. przepraszam bardzo, ale jak można prowadzić dyskusję na wysokim poziomie, samemu będąc jedynie na stanowisku "zaprzeczam, bo nic sensownego nie mogę powiedzieć"... p.s. jestem kobietą.. ale jeśli feminizm oznacza robienie z siebie idiotki w telewizji, to wypisuję się z tego i idę do innej piaskownicy.. :)

Gość obserwuję to co mówi i pisze
np edukacja ( to rodzice maja wybierac , czego uczyc sie ma ich dziecko- tak w skrocie) . No fajnie, jesli rodzice maja wyzsze wyksztalcenie , zapał edukacyjny i rozeznanie , ale ilu jest takich? Co zaproponuje dziecku menel? No i pelno dziwnych teorii typu ta, ze żona, jako pojemnik na mezowska spermę, przejmuje poprzez nią jego poglądy - i jej starczy. Ostatnio - hitleryzm lepszy niz UE - a gdziez ta straszna krzywda, która sie Polsce dzieje w porówbnaniu do czasów, kiedy w UE nie była? A apoteoza Ameryki? - kazdy widzi, jak tam teraz jest. Duzo by pisac, ale mi sie nie chce.