Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korwin musi wygrac

Do tych którzy myslą, ze Janusz Korwin Mikke nie ma szans w wyborach!

Polecane posty

dla mnie Janusz ---> no i co tam takiego strasznego powiedział?? Że kobieta powinna leżeć i pachnieć. Z czym z resztą Pieńkowska ochoczo się zgodziła, haha :D:D

Gość o meeeeeen
o boże ludzie przestancie oglądac TV UE to gówno, co z tego ze daja kase krajom skoro chcą je cąłkowicie pozbawić suwerennosci i z czasem stworzyć jedno wielkie panstwo z jednym prezydentem, jedną walutą, jednym językiem i jednym systemem - TOTALITARNYM :o dlatego korwin powiedział ze UE jest beznadziejne bo taka jest prawda, ale media oczywiście pierdzielą jaka to cudowna UE bo dają dotacje bezrobotnym itp :o jakoś muszą sobie opinie ludzi przechylic na swoja strone:o czemu nikt nie mowi ze w UE w jednym wielkim panstwie kiedys beda wprowadzone podskórne chipy? bedziemy traktowani jak bydlo i oznakowani, ale oczywiście co zwykle szaraczki moga o tym wiedziec skoro jedyna ich rozrywka jest odpalic TVN i dawac sie ogłupiać:o

obserwuję to co mówi i pisze ---> prawie wszystko wyrwane z kontekstu i przekłamane :o Apoteoza Ameryki odnosi się do czasów co najmniej kilkadziesiąt lat wstecz, a nawet do samych początków, nie czasów obecnych! Z hitleryzmem chodzi o kwestie gospodarcze! I istotnie za Hitlera te sprawy wyglądały znacznie lepiej niż dziś. Z edukacją też nie o to chodzi, zbyt dosłownie rozumiesz. Widać, że w ogóle nie znasz jego poglądów, a jedynie powtarzasz zasłyszane urywki 🖐️

Gość obserwuję to co mówi i pisze
owszem, powiedział o garach i to nie raz - pisał felietony na oststniej stronie czasopisma ( wypadla mi z glowy nazwa) w koncu lat 80tych, czy moze poczatku 90tych, doskonale je pamietam, potem załozył Najwyzszy Czas! Teorie .ze kobiety nie powinny miec prawa głosu, aczkolwiek bardzo rzadko zdarzaja sie wyjatki kobiet orientujacych sie w polityce. Ma obsesje ,ze wszyscy wokól kradną - no jednak NIE wszyscy.

Obserwuje --- "hitleryzm jest/był lepszy niż UE" A może łaskawie być nie wyrywał zdań z kontekstu pieprzony manipulancie, tylko dokładnie wytłumaczył o co chodzi? Mianowicie chodziło o wysokość podatków, za czasów wspomnianego A. Hitlera, które były o niebo niższe a za czasów UE, kiedy oddajemy prawie 80% swojego dochodu - proponuję poczytać, posłuchać lub pooglądać zanim zaczniesz cokolwiek mówić. Ja również głosuję na pana JKM, jedyny człowiek, który nie odpowiada pytaniem na pytanie i nie "krąży" wokół tematu tylko konkretnie odpowiada. Polecam obejrzeć na youtube albo gdziekolwiek indziej programy z jego udziałem, bo oczywiście żadne "nasze" kreujące się na wolne i rzetelne media go nie puszczą, bo mają za dużo stołków i kasy do stracenia. Namawiam do głosowania na JKM!!!!

Gość o meeeeeen
mówi wyraxnie, ze nie nawidzi socjalistów cyz Hitlera, czy Kaczki. Jemu chodziło o gospodarke za Hitlera, a nie za to jak spalał zydów w piecu :o ludzie słuchają i w ogole do nich nie dociera co słyszą :o w mózgach kisiel normalnie😭

Gość o meeeeeen
nie kradną? buhahahahha a gdzie sa POLSKIE PIENIĄDZE????????????????

znam jego poglady od ok 30 lat, b duzo czytałam z tego, co pisze, rzucam skrótami , bo nie chce mi sie robic wykładów, pare miał fajnych, swiezych mysli, wiec jest pozyteczny np w sejmie - ale nie na prezydenta! Poza tym poznalam goscia osobiscie - potwornie zadufany egocentryk i nie jest to tylko moja opinia.

np pamietam , jak straszył, ze no wejsciu do Unii nie bedzie nas stac na banany, tak podrozeją.

Gość hańba ludzie hańba
Ty na górze- wygrywasz zioooom xD nie, nie kradna wcale haha xD

"obserwuję to co mówi i pisze ze kobiety nie powinny miec prawa głosu" To też nie całkiem prawda. Korwin jest monarchistą i sprzeciwia się wyborom w ogóle, bo jakieś większe pojęcia o polityce ma może kilkanaście procent społeczeństwa, czyli w większości głosują tępe barany, bez względu na płeć 🖐️

"obserwuję to co mówi i pisze np pamietam , jak straszył, ze no wejsciu do Unii nie bedzie nas stac na banany" Jak wprowadzą nam euro, to faktycznie możemy tak skończyć, zwłaszcza emeryci. Na szczęście (w nieszczęściu) z powodu ogromnego zadłużenia Tuska nieprędko to nastąpi.

Gość roosiee
Oczywiście ja mam nadzieję, że on nie wygra. To nie jest średniowiecze, żeby on rządził Polską :O

Gość o meeeeeen
nie no racja niech rządzi lepiej Tusk ktory juz polowe Polski sprzedał :o🖐️

Gość roosiee
Nie kurwa! Niech lepiej rządzi taki pajac, który ma zamiar odebrać prawa wyborcze kobietom "Bo są mniej inteligentne niż mężczyźni" i które "Powinny się cieszyć, że piorą gotują i szyją". :O

Gość do roosieee
o jezu zero mózgu masz wiesz kobieto? jednak ma racje ten cały korwin skoro nie rozumiesz nawet tego co on mowi 💤

Gość roosiee
Zero mózgu masz ty człowieku, bo go popierasz :o Niestety to świadczy, ze na leczenie juz za późno :(

Pora to wytłumaczyć tę subtelną różnicę między JKM a innymi kandydatami babciom i dziadkom, bo do wyborów dwa tygodnie. Do roboty! - MOJA BABCIA JEST JUŻ PRZEKONANA :classic_cool: :):):)

a co,jak sama nie moge głosować to chociaż moge sprawić,że ktoś za mnie to zrobi :D

Gość brawo milky way
:)

Gość wsslwlswpslwpls
to będą moje pierwsze pełnoletnie wybory;) i głosuję oczywiście na jkm

Gość ppppppppppppppppplllmmnnn
a jkm nie chce zabrać prawa głosu kobietom tylko stwierdził że wybory takie jakie są to i tak nie są w pełni poprawne bo większość ludzi i tak nie ma zielonego pojęcia o polityce i głosują najczęściej poprostu na tego o którym najwięcej w tv mówią, to tak w skrócie

Gość Polka z kafeterii
Nie zagłosuję na Korwina, bo on nawet w tańcu z gwiazadmi nie wystąpił. Śpiewac pewni etez nie umie. Widać, że nie nadaje się na prezydenta.

Gość a ja jednak wierzę gorąco
że Janusz Korwin Mikke nie ma szans w tych wyborach. Żarty żartami, można się z polityków pośmiać, ale gdyby on naprawdę został prezydentem to już by nie był kabaret tylko tragedia.

Gość tragedia to będzie komorowski
kabaret zapewnil nam już przed wyborami

Gość madafaka krasz
na pewno nie wieksza niz za po i pis🖐️

Gość a ja jednak wierzę gorąco
Ok, załóżmy że JKM ma dobry program, ale nie sposób założyć, że jest bardziej wiarygodny niż inni kandydaci. Na jakiej podstawie uważacie, że spełni lub przynajmniej będzie próbował spełnić to o czym mówi? JKM dużo mówi, ale nie robi w tym kierunku praktycznie nic - mógłby wystartowac do parlamentu jako niezależny poseł lub zostać radnym na poziomie samorządu (myślę całkiem serio, że nie byłby bez szans, właśnie ze względu na ZNANE nazwisko i CZĘSTĄ obecność w mediach, poza tym bądź co bądź wielu ludzi go popiera). Mógłby wnieść jakąś inicjatywę obywatelską razem ze swoimi zwolennikami. Może nie mógłby zmienić wszystkiego tak, jak by chciał, ale może choć trochę pchnąłby naszą rzeczywistość w kierunku liberalizmu. Nie wiemy, czy by się udało, czy nie, czy może ktoś by zablokował realizację jego pomysłów - bo on wcale nie próbuje ich realizować. Większość kandydatów coś tam robiła, mądrze lub głupio, zgodnie ze swoimi poglądami PRACOWAŁA w sejmie lub w samorządzie, próbowali coś robić - on nawet nie próbował, chce tylko usiąść pod prezydenckim żyrandolem, a taka powszednia i niezbyt medialna praca polityczna już go nie interesuje. Dlaczego mam wierzyć, że kiedy już zostanie tym prezydenta zacznie mniej mówić a więcej robić?

Gość JKM to ciekawey gość
i wiele jego poglądów mi sie podoba, ale niektore są przerażające...

Gość o JKM ma reklamę na kafe
zauważyliście :D ? Ciekawe jak to o nim świadczy, że właśnie tu spostrzga swój potencjalny elektorat ;)