Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomas_stolica

Jeśli kobieta ma okres..

Polecane posty

Gość Tomas_stolica

to podczas stosunku może zajść w ciąże? być moze odpowiedź na to pytanie jest banalna i wręcz wymuszona by każdy o tym wiedział ale ja sie jeszcze z tym nie spotkałem.. moja nowa (pierwsza.. jak narazie, stąd brak wiedzy) kobieta, dwa dni temu dostała miesiączke.. pierwsze dni miała bolący a dzisiaj stwierdziliśmy, że jesli nie bedzie ją bolało, to bedziemy sie kochać więc moje pytanie.. czy moge śmialo skończyć w niej?

Tak, podczas okresu spokojnie. Jesli okresy regularne ... to mozna tez do 5 dni przed okresem. Mozecie tez smialo 1-2 dni po okresie. P.S. zebys takich podstawowych zasad nie znal? ;)

Gość Tomas_stolica
tylko prosze o szczere odpowiedzi.. niech jakaś kobieta szczerze potwierdzi? podczas okresu nie mozna zajsc w ciąze? i drugie pytanie, czy kochacie sie wlasnie podczas okresu?

Gość dawca flegmy
Podczas okresu kobiety zamyka się w piwnicy. Czyżbyś tak podstawowych spraw nie wiedział?

Gość Tomas_stolica
Oj no napisałem, że to jest moja pierwsza kobieta.. nie mam za dużej wiedzy ani doświadczenia, mam raptem 20 lat (acz kolwiek prawiczkiem nie byłem kiedy ją poznałem) teraz w końcu nastała taka chwila, że moja lejdi ma okres i mimo tego chciałbym się z nią kochać (oczywisice jesli ją nie bedzie bolało) więec pytam czy moge byc spokojny i konczyc w niej?

Haha ... rozwaliles mnie ;) "niech kobieta potwierdzi' :) Rownie dobrze moze Tobie odpisac Pan Wiktor, uzywajacy nicka: SexyLolitka, jak i Majka, ktora ma nick: Czolgista ... ... wejdz na google i wpisz: cykl miesiączkowy.

Gość zona ktora ma dosc
Tak, mozesz sie spokojnie kochac ze swoja dziewczyna, nie zajdzie w ciaze podczas miesiaczki.