Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dad1111

Mój mąż ma obcesje na punkcie wnuka!!!

Polecane posty

Gość dad1111

Mamy trzy dorosłe córki, najstarsza nie wyszła za mąż, nie ma dzieci, druga córka ma córeczki a najmłodsza ma 5letniego synka. Problem w tym że mój mąż ma obcesje na punkcie dziecka najmłodszej córki. Specjalnie jedzie do najmłodszej córki żeby jej pomóc, kupuje jej dziecku zabawki i robi to o co go wnuczek poprosi. Ja widze że jednej z moich córek jest przykro, ponieważ dwiema pozostałymi wnuczkami interesuje się mniej.

Gość dad1111
Tak, marzył o synu. Wielokrotnie mi to nawet powtarzał, ale ja uważam jego zachowanie za co najmniej dziwne. Nigdy nawet nie pomyślałabym że mój mąż jest w stanie cokolwiek robić przy dziecku,a tutaj prosze, sam idzie do pomocy. Jeszcze głupio mi przed drugą córką która ma dzieci.

Gość kicikiciii
porozmawiaj z nim miał trzy córki i żadnej nie faworyzował to niech tak bedzie z wnukami. Mi też było by przykro.

Gość dad1111
Rozmawiałam, tylko mój mąż wmawia mi że on nie faworyzuje dzieci i twierdzi że wszystkie wnuki kocha tak samo. Przypominałam mu o tym kilka razy, próbowałam wyjaśnić ale jak grochem o ściane. Oczywiście gdy dzieci są razem nie okazuje faworyzacji, ale widze różnice jak pomaga jednej córce a jak pomaga drugiej.

Gość brak mi słów do twojego chłopa
upatrzył sobie wnuka dlatego że jest chłopcem:(

Gość może niech córki porozmawiają
ze swoim ojcem osobno na temat traktowania ich dzieci.

Gość tacy sa mezczyzni kazdy chce
meskiego potomka :)

Gość bla bla blaaaa
DAj mu jeszcze raz dupska i może wkońcu trafi się jego wymarzony synuś, a wnukowi da spokój :D A może on lubi małych chłopców, a najbliżej ma wnuka :D:D:D:

Gość do bla bla blaaaa
Jestes pierdolniety/a. Nie którzy mężczyźni tak mają że chcą syna lub wnuka!:O I to napewno nie oznacza pedofilii jak sugerujesz.

u mnie bylo podobnie:) moj dziadek ma dwie corki,starsza(ciotka) rowniez urodzila dwie corki,pozniej urodzilam sie ja a na koncu moj brat,ktory stal sie oczkiem w glowie dziadka.to chyba dosc normalne;) no ale faktycznie Twoim corkom moze byc przykro.moze Twoj maz tego nie czuje

Gość bla bla blaaaa
niech go wyrucha :D:D:D ciulas go swędzi na dupczonko :D

Gość bo dla mężczyzn
ważne jest tylko by miec kogos z kim mogli by chodzic na ryby czy grac w pilke i to koniecznie musi byc chlopiec, gdyby dziewczynki nie mozna bylo tego nauczyc.

Gość bla bla jest chora

Gość ja mam podobnie
tylko ze ja jestem corka ktora ma 2letniego syna a moja siostra ma 8letnia corke i nasz tata jest zafascynowany moim synem.... niby sie ciesze ale widze ze siostrze jest przykro chodz tego nie mowi... ale tata mowi ze traktuje ich jednakowo z tym ze wnuczka jest starsza a moj syn maly jeszcze... tak twierdziii

Gość pewnie się ucieszył z wnusia

Gość tacy sa mezczyzni albo chca
syna, jak maja corke to chca by urodzila im wnuka, a pomocy oczekuja tylko od coreczek i wnuczek w przyszlosci:O