Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssssska

czy kupowac spiworek ? robie wyprawke pomozcie

Polecane posty

Gość kamcia35353
po co ci spiwor na lato ? :p

Gość ASDFRFE
zalezy od dziecka moj sie nigdy nie odkrywal, jezeli bedzie ci sie odkrywac to lepiej kupic , chociaz ja uzywalam sama kolderke, Bardziej bym patrzyla ale za czyms takim do wozka. wtedy zima nie wieje tak i dziecko jest opatulone .... a teraz latem to wogle bym tego nie kupowala... jezeli masz naprawde za 25 zl to mozesz kupic wkoncu to nie ejst az taki duzy wydatekk

Gość asssssssska
poniewaz maly sie urodzi na koniec wrzesnia i jak widze cos tanio to juz kupuje

Gość asssssssska
chyba juz wtedy nie bedzie tak bardzo cieplo pytam bo nie wiem

był tu juz gdzies temat i niemal WSZYSTKIE kobity wypowiedzialy sie ZA kupieniem spiworka jako praktyczne 'urzadzenie' ktore nie jest za duże, za gorące w porownaniu do koldry a nie da sie z niego rozkopac w nocy jak przy kocyku. Ja mam termin na poczatek października i taki spiworek sobie sprawię, żeby miec w razie w., a co.

ja kupiłam i nie potrzebnie . Jak mała zaczęła się obracać na bok to ramiączko dusiło ją w szyjkę . Spała w nim ładnie ok 3 tygodnie

Bardziej praktyczne są otulaczki . Dziecko też się nie wykopie i przynajmniej łapkami nie będzie się budziło . :))

Gość kamcia35353
ah no c hyba ze :) no to moze sie przydac

Gość mnie sie nie przydal :/
we wrzesniu rodze drugie dziecko i na pewno juz nie kupie spiworka, ale to zalezy od temperamentu dziecka :D

Gość asssssssska
dzieki za rozne rady jeszcze sobie go jutro obejrze no ale 25zł to nie majatek za tyle moge kupic :) i jeszcze jest na wyprzedazy wiec moze sie akurat przyda dzieki

Tak!!!! Córka urodziła się na początku wrzesnia, do 6 mc spała w śpiworku. Ciepło i bezpiecznie, bez możliwości że nakryję sie kołderką itp. Zastanawiam się czy na zimę nie kupię takiego dużego ;]