Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nedytkan

moja 4-miesieczna corka nie chce siedziec w wozku

Polecane posty

wychodzenie z moja corka na spacer to koszmar. Jak tylko wsadze ja do wozka zaczyna sie placz, wiec w rezultacie jedna reka pcham wozek, a w drugiej niose Zuzke. Nie wiem co robic, bo okazuje sie ze wozek jest zupelnie zbedny.

Gość kup chuste
albo porzadne nosidlo, a na wozek przyjdzie czas

O witam Koleżanke mamy ten sam problem , Mój syn tez za cholere nie chce siedzieć w wózku i efekt jest ten sam ... Jego na ręce , a wózek zbędny ...

Pamiętam to :D oh pamiętam, córka na reku u mnie albo męża i ktos z nas pchał wóżek, tylko że to była zima, :D Normalne, jest juz na tyle duża ze nudno w gondoli a na spacerówkę za mała :) Jak masz w gondoli regulacje to podnieś Jej odrobinkę, tak żeby była wyżej, w pozycji leżącej ale wyżej:)

Gość postaram się byc kulturalna
Używaj wózka w domu:)

już chce coś widzieć, jak możesz to trochę podnieś oparcie jak radzi fajna babka i opućś budkę.

juz wszystkiego probowalam- gondole na spacerowke zmienilam, oparcie podnosilam,obnizalam, zabawki, pozytywki,bez zabawek. Nic nie pomaga, ale wystarczy wziac ja na rece i spokoj. Probowalam nosidelka, szelki i chuste i tez lipa. "Na raczki" najlepiej i juz:(