Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

zobaczcie oczy kaczynskiego - czy wy tego nie widzicie?

Polecane posty

Gość meszugene
w odróznieniu od zwolenników pis nie stosuje pomówień - jezeli cos mi sie widzi, to pytam, albo prowokuje, zeby dowiedziec sie czy mam racje jesli chodzi o teze na przyklad, ze zwolennicy pis to niewykształcony motłoch - to wywiad przeprowadzony na kafe tylko utrwalil mnie w tym przekonaniu proponowałam pogadanke o literaturze i jezyku polskim - zero odzewu, troche wyzwisk proponowałam gre w literaki - zero odzewu pojedynek na rymy - szkoda gadać w ogóle :o pytam o wykształcenie - zero odzewu czy myle się twierdząc, ze elektorat pis to debile?

Gość meszugene palikot
Ja nie należę do elektoratu pis i nie cierpie fanatyzmu:o

Gość widac ze kaczynski
ma charyzmat wiec Putin i Merkel beda sie go bali a nie jak tusk i komorowski dupe lizali putinowi spi putin i obok czuwa ochroniarz nagle z spod kołderki wystaje reka ochroniaz czyta w swoim podreczniuku co ma zrobic pocałowac i przykryc kolderka wiec tak robi całuje i przykrywa za chwile nozka odkrywa ochroniarz czyta pocałować i przykryć putin obraca sie i odkrywa pupe ochroniaz czyta pocałować i przykryć całuje pupe Putina budzi sie putin i pyta Tusk przyjechał

Gość kto tu ma manię prześladowczą
czy czasem nie osoba która ogląda zdjęcia w necie i dopatruje się nie wiadomo jakich wniosków na podstawie oczu w formacie jpg.?

Gość
zdrajcy każdy powinień dostać kulke HONOR&OJCZYZNA anty PO front

Gość osoba niezaangażowana
ma bardzo ładne oczy :-) takie wyraziste.