Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dropson123

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Dropson123

Witam serdecznie wszystkie Panie Mam powazny problem. Na wstępie wytłumaczę, że ostatnio miewałam nieregularne okresy, jednak długośc moich cykli wynosiło około 36 dni. Tydzień temu kochała sięz Chłopakiem w wannie w ostatni dzień okresu. W ostatnich dniach nagle zaskoczyło mnie dziwne plamienie, które trwało pół dnia, a potem nagle zaczęłam mieć bardzo obfity śluz..... czy mogą być to objawy zajścia w ciąże? Czy jest to możliwe, że nagle z innych przyczym zrobiły mi siębardziej mokre dni, niż zawsze? Do ginekologa wybeiram siedopiero za 2 dni, jednak jużsięstarsznie stresuję.

Po pierwsze, owulacja występuje w połowie cyklu, a nie na samym początku. Plemniki są zdolne przetrwać w organizmie kobiety do momentu owulacji i jest możliwość dojścia do zapłodnienia, więc wcale nie wykluczone, że możesz być w ciąży. Oczywiście, że dni niepłodne to koniec okresu, ale uprawianie seks w te dni wcale nie oznacza, że nie ma możliwości zajścia w ciążę, bo jest. Po drugie, tydzień po stosunku to za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży, bo jeśli miałoby dojść do zapłodnienia to doszłoby właśnie w połowie cyklu. Po trzecie, jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, ale jest. Po czwarte, właśnie współżycie podczas okresu mogło spowodować wydzielanie się obfitego śluzu. Narządy wówczas są wrażliwe, podatne na infekcje i mogły właśnie w taki sposób zareagować na bakterie przeniesione podczas stosunku. Po piąte, nikt ci nie udzieli odpowiedzi na pytanie zawarte w nagłówku. Pozdrawiam ;)

Gość Dropson123
wiolkaxxd Gorąco Ci dziękujęza odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dropson, to juz ktorys temat Twoj zwiazany z seksem bez zabezpieczenia. powiedz mi, Ty chyba barrrdzo chcesz byc w ciązy, co?...