Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaritka0.0

Mam 18 lat

Polecane posty

Gość margaritka0.0

szukam i szukam i pracy znalesc nie moge i coz ja ma zrobic ? a 4 miesiece wakacji przede mna a kasy brak hejt

Gość ahahhahaha defscx
miła, na tej focie to ty? :D wyglądasz jak zośka, kasjerka, z monopolowego :P

Gość margaritka0.0
ta po zawodowne po liceum wlasnie wszedzie potrzebuja studentow a ja jestem po maturze wiec jeszcze studentka nie jestem i im nie pasuje i czepiaja sie ze nie mam doswiadczenia ale jak mam je miec jak mnie nigdzie przyjac nie chca ? dziwny jest ten swiat

Gość ahahhahaha defscx
błehehehe nie chodzę za tobą głupia cipo :P to mój pierwszy komentarz na temat twojego wyglądu :)

Koniec liceum to dla mnie 19 lat(chociażby rocznikowo)a jaki miałaś jakiś konkretniejszy kierunek bio-chem albo coś takiego? Ciężko ci będzie po samym liceum praktycznie nic nie masz... Może jako hostessa?

Gość czasemskuta
łooo ale tak serio to MIŁA strasznie brzydka jesteś. Jak kasjerka ze Społem. łpoooooooo

Gość ahahhahaha defscx
brzydka i jak widać - strasznie głupia :O:O

Gość czasemskuta
bo ty jesteś wredną suką i dlatego. nic nie wiesz o autorce tematu, a już piszesz że po zawodówce. nie mierz swoją miarą. a tak na marginesie naprawdę niezła kuśmira jesteś. i sądzę ze wiekszość się ze mną zgodzi i tyle...

Gość margaritka0.0
nienawidze jak ktos sie wypowida na temat czyjegos wygladu a sam nie pokarze swojego zdjecia no niestety po wosie i histori ;/ i mieszkam 20 min od wiekszego miasta, a oni wola przyowac z okolic zeby bylo latwiej z dojazdem mam 19 rocznikowo ;)

,,bo ty jesteś wredną suką i dlatego. nic nie wiesz o autorce tematu, a już piszesz że po zawodówce. nie mierz swoją miarą'' masz coś z rozumem:D tego że po zawodówce nie napisałam złośliwie a poza tym napisała,że ma 18lat więc myślałam że jest z rocznika 92:) i innej możliwości jak zawodówka by nie było:). A gdzie chciałaś się zatrudnić? Może spróbuj jako kelnerka jeśli nie masz dziurawych rąk:) lato, pełno imprez może akurat. Albo za barmankę to jakiegoś pubu.Wszystko jest chyba dobre na początek nie?

Gość miła jak zawsze wygląda
jak ruska babka, albo nie jak takie ruskie bańki stańki

Gość czasemskuta
wcale tak nigdzie nie napisałam. teraz na siłę próbujesz coś mądrego sklecić. a tak poza tym w dzisiejszych czasach niemal każdy młody człowiek, który chce coś w życiu osiągnąć idzie na studia. Przeszkód nie ma w ogóle.

Ja mam skończone 19 lat i też nie moge nic znaleźć. Owszem znalazłam pracę w centrum handlowym jako sprzedawca (ucze się w technikum ekonomicznym i został mi jeszcze rok). Ale powiedzieli, że i owszem przyjmą mnie ale na pół roku ;/ a ja nie moge bo do szkoły chodze. No i dostałam zaproszenie za rok.