Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałam się po uszy

Mam męża ale kocham innego

Polecane posty

dziekuję, że mnie wysłuchaliście dobranoc:)

Gość posłuchaj dobrej rady
Wiesz, ja też kiedyś myślałam, że pewne rzeczy dzieją się tylko na filmach albo przydarzają innym (a jednak życie potrafi zaskakiwać) Poradzisz sobie ;)tylko przemyśl wszystko dokładnie i nie podejmuj pochopnych decyzji (one nigdy nie są dobre)

dzięki 🌼

Gość posłuchaj dobrej rady
dobranoc, kolorowych snów

Gość oj oj oj oj
szczery jesteś idealistą? czy twoim zdaniem świat jest idealny? czy ty nigdy nie popełniasz błędów? czy zawsze w życiu kierujesz się rozsądkiem? wiem że brzydzisz się zdradą ale ona jest częścią nas zdradzamy nie tylko partnerów ale także kolegów z pracy i przyjaciół. więc czy uda się zdradę wyeliminować z życia?

Gość ajojjjjjjjjaaa
ZS-brzydzi sie zdradą, to niech nie zdradza:) są tacy, którzy zdradzają i mają gdzieś jego morały i złośliwości, bo kim on tu jest?! zgorzkniałą, pełną jadu osobą, którą pewnie ktoś zdradził...

Gość szery rogaczu...
ty za to bystry, jak woda w klozecie idealista sie znalazl ,czysty jak lza :D

Gość ajojjjjjjjjaaa
zdecydowanie inny...od ciebie ZS :)

Gość oj oj oj oj
oczywiście że zdrada jest błędem ale często nie zamierzonym los sprawia że spotykamy tą a nie inną osobę

oczywiście że zdrada jest błędem ale często nie zamierzonym los sprawia że spotykamy tą a nie inną osobę i los otwiera rozporek albo rozklada nogi? serio? interesujace

Gość oj oj oj oj
trudna jest z toba rozmowa ustaliliśmy już że zdrada jest błędem ale nie ma ideałów ty również pewnie do nich się nie zaliczasz więc nie powinieneś rzucać kamieniem w innych.

ustaliliśmy już że zdrada jest błędem to jeszcze tylko przyznaj, ze oprocz tego, ze jest bledemjest tez WYBOREM a nie wynikiem dzialania losu i mamy koniec dyskusji

Gość oj oj oj oj
oczywiście w życiu bardzo często wybieramy te niewłaściwe drogi, wiedząc że robimy źle nie potrafimy się powstrzymać od namiętności, krzywdzenia innych nie tylko zdradą. potem tłumaczymy sobie że mimo wszystko było warto ale ....

Gość ajojjjjjjjjaaa
oj oj, nie dyskutuj z ZS bo to ktoś pozbawiony wyższych uczuć i nigdy nie zrozumie pewnych spraw.

Gość oj oj oj oj
ale i tak pozostaje kac moralny. ten kto potrafi z nim sobie poradzić będzie zdradzał ten kto nie bardziej się zastanowi

Gość zerojedynka
ciekwa sprawa, ze aby zdradzac trzeba byc jednostka z tzw wyzszymi uczuciami. czego to sie czlowiek czasem nie dowie

bo to ktoś pozbawiony wyższych uczuć i nigdy nie zrozumie pewnych spraw. w wolnym tlumaczeniu - za cholere nie chce nazwac bialego szarym a zielonego niebieskim

Gość oj oj oj oj
no nie do końca ale tak kieruje rozmową, żeby jego zdanie zostało potwierdzone przez rozmówcę a to świadczy o jego inteligencji ciekawa jestem czy w życiu też kierujesz się takimi zasadami?

No i niech kopnie w dupe męża skoro do niego nie czuje tego co do tamtego!!! I tak żaden facet nie jest wart starań i wyrzeczeń! On by się na jej miejscu nie zastanawiał tylko już dawno by było po wszystkim:-p

no nie do końca ale tak kieruje rozmową, żeby jego zdanie zostało potwierdzone przez rozmówcę a to świadczy o jego inteligencji w wolnym tlumaczeniu -wiem,ze ma racje ale za cholere nie chce tego potwierdzic

Gość oj oj oj oj
to o czym piszesz to obowiązujące normy moralne więc trudno się z nimi nie zgadzać

Gość oj oj oj oj
a ty nie chcesz przyzna ze nie ma ludzi idealnych, że wszyscy popełniamy błędy, że każdemu w taki czy inny sposób zdarzyło się zdradzić i nie odpowiadasz na pytania :)))

Gość oj oj oj oj
więc przyznajesz? :))))