Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa1986666

czy mam u niego szansę???

Polecane posty

mam 24 lata i jakoś mi się tak życie ułożyło, że nadal jestem w drugiej liceum. jest to liceum prywatne. Angielskiego uczy mnie chłopak który ma tyle samo lat co ja. On mi się podoba, ale ja nie wiem czy coś mogłoby z tego wyjść. On praktycznie już kończy studia i na siebie zarabia a ja nadal nie mam pracy i jestem na utrzymaniu rodziców. Czy taki związek miałby przyszłość i czy powiedzieć mu co czuję???

Nie mów lepiej co czujesz jeśli miałoby coś z tego wyjść to wyjdzie samo:) Związek miałby przyszłość czemu niby nie? Bo on ma wyższe wykształcenie? A co się stało,że musiałaś się tak opóźnić z nauką? Ciąża?

Gość glutkaaaaka
oczywiscie ze ma sens :)to ze w zyciu troszke Ci nie wyszlo ( chodzi mi tylko o nauke) to nie znaczy ze tak samo musi byc z facetem :) powiedz mu zobaczysz jak zereaguje ale moim zdaniem bedzie dobrze:) trzymam kciuki:)

powiedzmy, że po części sytuacja rodzinna i moje lenistwo. Dzieci na szczeście nie mam

też się zastanawiam czy on w szkole nie miałby przez to problemów

zadajesz pytania typu.. co bedzie kiedy zrobie tak, a co bedzie jezeli nic nie zrobie. nikt ci tego nie powie. sama wyczuj...

Jesteście dorośli.To nie jest nauczyciel i 17latka:) Ale lepiej jeśli by się wam ułożyło aby to nie wyszło na jaw.Pewnie wiesz jakie życzliwe mogą być koleżanki z tej samej szkoły:)