Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianna

jego byla do mnie wypisuje

Polecane posty

Gość rumianna

napisalam jej, ze jesli chce to niech rozmawia z nim bo my sie przeciez nawet nie znamy a ona ciagle mnie zaczepia na nk i pisz na gg. juz brak mi sil, baba ma 23 lata!

Gość katem oka
nie reaguj na zaczepki, przejdzie jej. moja byla juz, kasowala nawet wiadomosci od pierwszej bylej na gg, dostala kopa w zadek, jak sie dowiedzialem i tez jest byla. :classic_cool:

Gość rumianna
wow co za blyskotliwa odpowiedz:O

Gość rumianna
problem w tym, ze ja ciezko jest ignorowac. ona zaczepia mnie wszezie, na nk na fb na gg na skype, jak blokuje jeden numer odzywa sie z drugiego.

Gość katem oka
niech sie wyszumi, pozwol jej i nie reaguj. przejdzie jej, a tak dolewasz oliwe do ognia :classic_cool:

Gość rumianna
ale co rozumiesz przez wyszumi? bo ona np nie pisze do mnie z bluzgami ale np, wypytuje o rozne rzczy, proponuje spotkania, mowi, ze musimy pogadac, ze to, ze tamto. kiedys mialam otwarte konto na nk i musialam wszystko zablokowac bo mi komentarze do zdjec dodawala:O

Gość katem oka
mam na mysli, zeby dalej pisala co chce, a ty niczego nie blokuj. do niego zadzwon i powiedz mu o tym, ze nie bedziesz tego tolerowala, i jezeli sie nie uspokoi, to zglosisz to na policje. olej kurewke, rozumiesz? :classic_cool:

Gość ffuser
może ma na Ciebie ochotę ! :D

Gość Macao
Byla mojego tez do mnie kiedys wypisywala, ja powiedzialam jemu zeby on z nia to zalatwil bo juz mialam baby dosc ;/ z tym ze tamta byla hamska, bluzgala itp.. powiedz mu zeby jej wytlumaczyl zeby tego nie robila, zrobi jej sie glupio i przestanie, w moim przypadku poskutkowalo ;D

Gość rumianna
on jej juz kilka razy pisal, ale teraz chyba sie z nia umowie a pojzie on i z nia pogada