Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaa Alicja

spotkanie z osobą poznaną przez internet

Polecane posty

Gość gupiii gupekk
A teraz Adam rżnie Alicję ale ona i tak później tu napisze że nie bzykali się wcale. Dziewczyno! Jemu ewidentnie chodzi o seks! Jest dla ciebie miły bo jaki niby ma być? Ma ci powiedzieć chodź do łóżka?

Gość maadziakk
Ja mam mieszane odczucia wobec znajomości z internetu Z jednej strony nie mogę narzekać, bo jestem z facetem już od roku, którego poznałam przez internet, na serwisie mydwoje.pl. Więc powinnam napisać: internet to super miejsce na poznanie faceta! Nie obawiaj się, będzie na pewno dobrze! Jednak... miałam też złe przeżycia związane z osobami poznanymi na portalach randkowych. Raz spotkałam się z gościem, który miał chyba z 15 lat więcej niż się opisywał, zdjęcie które mi przesłał było zrobione właśnie z jakieś 15 lat wcześniej chyba. Inny okazał się jakimś zboczeńcem, który myślał tylko jak mnie zaciągnąć do łóżka. Na szczęście zawsze pierwsze spotkanie organizuję w miejscu publicznym, więc po prostu szybko wróciłam do domu. I ostatni, myślałam, że jest super, parę miesięcy byliśmy ze sobą, wszystko fajnie się układało, aż do momentu kiedy spotkaliśmy na spacerze moją koleżankę. Okazało się, że w trakcie kiedy "był" ze mną, to próbował poderwać właśnie moją koleżankę (oczywiście nie wiedział, że się znamy, też przez internet ją poznał) i okazało się, że nie tylko ją. Po prostu typ podrywacza, który nigdy nie ma dość. Chyba musiał sobie podwyższyć ego, nie wiem... Więc tak jak widzisz, są dwie strony medalu. Myślę, że duży wpływ na to ma miejsce, gdzie go spotykasz, czyli portal. Od nich wiele zależy, bo każdy jest skierowany do trochę innej grupy docelowej... Ja na tym mydwoje.pl szukałam kogoś na stałe, poważnego związku. I faktycznie znalazłam tam ludzi już ustatkowanych, wiedzących czego chcą od życia i od miłości. Chyba po prostu musisz sprawdzić jak to z tym Twoim będzie, bądź dobrej myśli, ale na Twoim miejscu jeszcze bym się nie angażowała. Podejdź do tego z dystansem, jak się okaże niewłaściwym facetem nie będziesz tego tak przeżywała.

Gość dbfrmjujlilukgr
skad mozecie wiedziec. ja spotkalam sie z 5 razy z roznymi facetami. tylko jeden byl okrutnie nijaki a jeden liczyl na seks, pozostali 3 fajni tylko nie zaiskrzylo. a teraz wychodze za maz za faceta z czata i jest najcudowniejszy na swiecie. myslalam, ze tylko my mielismy takie szczescie ale widze ze coraz wiecej osob sie tak poznaje

Gość Zakochaana Alicja
Wróciłam, odświeżyłam się i od razu na kafe:) byliśmy dziś na plaży wariat wrzucił mnie do wody. Było super. Kiedy mokra położyłam się na kocu on położył się obok, nachylił się i mnie pocałował :) aż dreszcze przeze mnie przeszły. Boję się że on widzi to jak na mnie działa i że będzie chciał seksu. Tylko seksu. A ja nie chce, nie jestem gotowa na seks. A może sobie tylko wymyślam?

boże, autorko, nie nakręcaj się tak. bardzo dobrze że poznałaś jakiegoś fajnego faceta ale wyluzuj. jak Cię zostawi, to nie będziesz tak cierpieć. bo teraz wyobrażasz sobie chyba nie wiadomo co.

Gość n n n
autorko i jak potoczyła się wasza znajomość?

Gość gość
Hejo! Chyba najlepszą opcją jaką możecie zrobić, jest sprawdzenie sobie tolki - ilość chętnych kobiet jest tam naprawdę przytłaczająca, na pewno znajdziecie jakąś interesującą dziewczynę dla siebie ;>