Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to tyle o was

BABY SA STRASZNIE TEPE I NIE WIEDZA CZEGO CHCA!!!

Polecane posty

Gość i to tyle o was

Wiecie, jakie glupie jestescie?:D Caly czas tutaj gadacie o tym, ze jak facet kocha, to powinien pozwolic odejsc i uszanowac to, ze ktos chce byc szczesliwy, ale nie z nim akurat. A z kolei jak wam facet powie przy waszym odchodzeniu, ze OK idzcie sobie w swiat, to sie czepiacie na kafeterii i zalicie jak dzieci, ze was nie kocha, bo nie walczy o milosc:D:D:D:D I kto tu jest po***bany? WY BABY!!!:D:D:D:D:D:D:D Same nie wiecie czego chcecie

Gość prawda5478
:D

Gość asmodeuszdedeusz
dlatego od bab się trzymam z daleka :D tępiznom je czuć mózgozwoje już dawno im się pozamykały :P

asmodeuszdedeusz dlatego od bab się trzymam z daleka tępiznom je czuć mózgozwoje już dawno im się pozamykały Tzn. ze jestes blisko z facetami?

Widać kobitki czują że mają władze rzucając teksty typu " zostawiła cię" , "jesteś blisko facetów" hehehehe

Gość bo tak jest
to tylko baba potrafi zerwac, zeby facet sie staral i walczyl walczy - zle, nie walczy - jeszcze gorzej do teog kazda powie ci ze chce zrownowazonego, odpowiedzialnego faceta a jesli na takiego spojrzy (nuuuudny!) to bedzie tesknic do bylego, ktory ja wyzywal i trzaskal po pysku, no ale mial to cos :classic_cool: albo wystarczy spojrzec ile ich steka, ze chce rodzine, meza a te co ju zmaja to stekaja, ze one chca czegos od zycia, a nie ciagle dom, dzieci, maz i tylko rozgladaja sie jak sie puscic na boku, do tego szukajac wytlumaczenia byle poczuc sie lepiej - w stylu: maz mi nie poswieca uwagi, zapracowany (a jak nie pracuje, to nieudacznik) i np nie chce seksu (po tym jak przez kilka miesiecy mu odmawiala, na pewno miala odpowiedni powod a jak facet tego nie rozumie to prostak - szkoda ze one nie musza rozumiec faceta) przykladow mozna mnozyc, fakt pozostaje faktem - babie nie dogodzisz i im lepiej ma, tym bardziej narzeka i tym wieksze ma przekonanie, ze nalezy sie jej wiecej 🖐️

Gość Aneta_83
yyy...no tak baby takie są...co innego kobiety:)

Gość mala gra slowek i od razu
luzniej na duszy co? :)

Gość asmodeuszdedeusz
żonko domciowa ❤️ ty jedna wiesz co dobre :)

Gość jakajamadzia
jeśli kobieta ma juz wszystko czego chce wtedy zaczyna widzieć we wszystkim problem.... smutne ale prawdziwe!

Gość rownie czesto
czyli jednak chcac nie chcac przyznajesz racje :D

Gość 2178
"do teog kazda powie ci ze chce zrownowazonego, odpowiedzialnego faceta a jesli na takiego spojrzy (nuuuudny!) to bedzie tesknic do bylego, ktory ja wyzywal i trzaskal po pysku, no ale mial to cos " COŚ???:D:D:D:D 1. kasę 2. kasę 3. kasę no i może czasami dużeo chuuuuuja:D no i mieszkanie, bo przecież trzeba się wprowadzić i samochó, żeby wozić:D

Gość DOKŁADNIE TAAAAAAAAK
" mruczek34 gg@tlen.pl'; Widać kobitki czują że mają władze rzucając teksty typu " zostawiła cię" , "jesteś blisko facetów" hehehehe" dokladnie, to jest jedyna odzywka, bo musza sie odszczeknac, a tak naprawde sie powtarzaja z tymi tekstami i nie umieja przyznac racji, ze tak wlasnie jest. ale tu na kafe zawsze tak mowia, ze cie zostawila albo co i dlatego tak uwazasz. ZADNA NIE POWIE, ZE TO PRAWDA, tylko zaraz sie beda klocic:D

Gość hahahahaha super wypowiedz
"przykladow mozna mnozyc, fakt pozostaje faktem - babie nie dogodzisz i im lepiej ma, tym bardziej narzeka i tym wieksze ma przekonanie, ze nalezy sie jej wiecej" i wlasnie kafeteria jest tego dowodem:D

no właśnie, po co te kłótnie? podstawowa zasada - wybierać rozsądniej kobiety!!! i problemu nie będzie :) mój facet właśnie wczoraj stwierdził, że żadna nie dorasta mi do piet, to samo myslę o nim, dodam, aby nie budzić wątpliwości, nie ma grubego portfela, ani mieszkania i jeździ emerytowanym golfem :) a nie zamienie go na nikogo innego :)

dostałam już wszytsko co chciałam, uczciwego faceta którego jestem pewna i co działa w obie strony, tajemnica tkwi w tym aby to docenić a nie szukać lepszego czy lżejszego pożycia

Gość baby so gupie

Gość lalal la la la la la laalala
a Ty spędzasz czas na babskim forum,na Twoim miejscu byłoby mi wstyd 🖐️

Gość jak ja bym się urodził babą
też by mi było wstyd:D👋 jakajamadzia - no widzisz, ale takie jak Ty są już zajete:) życzę wszystkiego dobrego!:)

Gość o prosze...
"a Ty spędzasz czas na babskim forum,na Twoim miejscu byłoby mi wstyd" i nawet one same uwazaja, ze rozmowa z nimi to wstyd dla szanujacego faceta :D mozna miec wieksze kompleksy?