Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona172300

CZY WY TEŻ TAK MACIE-SAMI ZOBACZCIE??!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zawiedziona172300

Że jak chudniecie to strasznie powoli i waga wam skacze non stop chociaż jecie bardzo mało??

Gość zawiedziona172300
hmmm...odpowidasz za całą kafeterie?

Gość asmodeuszdedeusz
ja mam podobnie aczkolwiek inaczej :D

Gość zawidziona172300
czyli że jak?

Gość co to znaczy jecie bardzo
mało i tyjecie? Powietrze nie tuczy, tylko żarcie

Gość zamiast tego możesz spróbować
się poruszać w odchudzaniu sprawa jest rosta. musisz spalać więcej kalorii niż przyjmujesz to ze jesz mało wcale nie znaczy że będizesz chudła, jeśli nie ćwiczysz codzienie

Gość zawidziona172300
a czy ja napisałam "I TYJECIE"????????!!!!!!!!!!!!!1 KURNA CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asmodeuszdedeusz
jedzcie nie jedzcie, myjcie sie nie myjcie, ruszajcie sie nie ruszajcie kurdelebelle z tego wszystkiego zapomniałem se testu ciążowego dzisiaj zrobić a bez tego to żadna tu chyba dnia nie zaczyna :D

Gość nie łatwo
witam, pocieszę cię bo wiekszosc ludzi ma podobnie, jeżeli odchudzamy sie samą dietą to nie wystarcza, możemy mniej jeść czy wykluczyc różne produkty z diety i oczywiście ubędzie nam pare kilo alepotem sie zapomnimy zjemy jakies ciastko czy kromke cheba wiecej i wyskakuje efekt jo jo doodchudzania potrzebne sa cwiczenia,, duuzo cwiczen.. sama chcialabym schudnac jakies 2 - 3 kg ale bez cwiczen jest bardzo ciezko... co z tego ze schudne na samej diecie... jak ja odstawie to wszystko wraca... zawzze tak byloo jest i bedzie :D ale idzie lato wiec zacznie sie rowerek i basenik wiec 3 kilo pojda jak pstrykniecie palcem :D

Gość luuuuuu
A ty asmo coś tam bez strzepania sobie na gazetę pani domu.

Gość nie łatwo
"co to znaczy jecie bardzo mało i tyjecie? Powietrze nie tuczy, tylko żarcie" jeżeli by sie uprzec to je,sli porwadizsz zły tryb zycia to nawet picie samej wody może spowodowac utycie... i to nie że woda sie zbiera w organizmie i wiecej wazysz bo wszystko cow ypijesz wysikasz.. ale przybedzie ci tluszczyku... wiuec zacznijcie sie ruszac i lepiej odzywiac a bedziecie szczesliwi :D