Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka;/

praca a dziecko

Polecane posty

Gość porazka;/

juz niewiem co mam robic chce isc do pracy a nie mam z kim dziecka zostawic.Wsumie przez 2 tyg bym miała a nast 2 juz nie .Chce pracowac zeby nie byc na niczyim utrzymaniu tylko jak to wszystko pogodzic .A o złobku teraz nie ma mowy dopiero za rok ;(

Gość saamaa mammaa
Ja mialam ten sam proBLEM.Ja odpuscilam z praca.Bylam na wychowawczym platnym i mialam alimenty.Bylo ciezko.Bo same mieszkamy.Ale mala ma teraz 15 miesiecy i dostala sie do zlobka od wrzesnia a ja ide do pracy.

Gość porazka2
Zdesperowana no rok dla mnie to wiecznosc szczegulnie jak sie dowiem ze moje dziecko se do złobka niedostanie to juz wogule bo teraz t ojest tak ze kobiety w ciazy juz zapisuja dzieci.To wtedy bede w kropce Saama mama a o ile wczesniej skłądałas papiery do złobka??

Gość Ja_znam
Rok wcześniej złóż papiery do żłobka czy przedszkola--wiem,że to chore... ale niestety z takim wyprzedzeniem masz większe szanse by twoja pociecha trafiła tam gdzie chcesz :)

Gość porazka2
Jutro juz ide złozyc pierwsze papiery...

Gość saamaa mammaa
U mnie w miescie jest 1 zlobek.2 odzdialy razem 50 miejsc.Zapisy byly przez caly kwiecien.Ja zlozylam odrazu 1.I mala sie dostala.We wtroek sie dowiedzialam.

Gość a jaki masz zawód
jaki masz zawód moze nianie wynajmij?

Gość porazka;/
tak gdzie jutro składam to jest 80 miejsc a w 2 nast 50 i własnie to jest to ze kobiety w ciazy zapisuja i mam nikłe szanse