Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna truskaweczka

Pytanie

Polecane posty

Dnia 30 maja oraz 13 czerwca kochałam się z narzeczonym cykle mam 25 dniowe . Dzisiaj powinnam dostać okres ale nie ma. Zmierzyłam rano temp. w pochwie dla ciekawości i było 37. Brzuch nic mnie nie boli za to sutki troszeczke. Tak się zastanawiałam czy to może być ciąza? Mimo iż kochałam się w dniach prawdopodobnie nie płodnych. Czy jeeli jutro zrobiłabym test to był by wiarygodny ? Czy lepiej pare dni poczekać ?

jak dzisiaj miałaś dostać @ to możesz zrobić nawet dzisiaj nie musi już być z porannego moczu. Ja na twoim miejscu nie wytrzymałabym kilka dni :) A jak cie bolą sutki to ja stawiam na fasolkę :D

# miało być w pochwie temp 37.3 No hmm też mnie korci aby zrobić jednak czytałam na forach , ze niektórym dziewczyną nie wychodził test dopiero po kilku dniach

Gość Kropeczka kropkjąca
Myśle, ze jest szansa na dzidzi jednak ja poczekałabym do rana ;p

Mnie się wydaje że to jest tak, że jak jeszcze nie ma terminu spodziewanej @ to mocz z rana, a jak jest już po terminie, to może być o każdej porze dnia.

Gość GrazynkaGgg
radzilabym poczekac do rana, jednak ten z porannego moczu jest najpewniejszy mi 2 ciaze wykazalo na tescie dopiero po 6 dniach od terminu @, ktorej oczywiscie nie dostalam, wiec roznie to bywa :)

No to poczekam do rana jakoś wytrzymam. chybaa Dziękuje kobietki

Gość może lepiej byłoby abyś nie
była w ciąży, bo co ty dziecku przekażesz... niektórym dziewczyną... To woła o pomstę do nieba, aby matka dziecku była analfabetką!!! niektórym dziewczynOM !!!!!

To było chamskie Jednak widać, że jesteś nie wychowana. Człowiek to nie maszyna każdemu się zdarzają błędy. Jednak w twojej wypowiedzi także istnieje błąd więc nie wypowiadaj się jak sama nie znasz zasad poprawnej pisowni