Gość krysiaalina Napisano Sierpień 15, 2011 W połowie lipca skończyłam przyklejanie plastrów. Chudłam średnio 0,5 kg tygodniowo. Zauważyłam, że mam mniejszy apetyt. W sumie do dnia dzisiejszego mój spadek wagi to 6 kg. Wczoraj znowu zamówiłam plasterki. Mam nadzieję na schudnięcie jeszcze paru kg. Jest to powolny spadek wagi ale jak fajnie czuć się lżejszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aktywistka Napisano Sierpień 18, 2011 Krysiaalina a czy wspomagałaś się jakimiś ćwiczeniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Sierpień 18, 2011 Witaj Aktywistko. Nie wspomagałam się ćwiczeniami. Jadłam jak zwykle, tzn. zauważyłam, że mam nieco mniejszy apetyt. Ważyłam się raz w tygodniu. Waga ubywała regularnie. Dotychczas stosowalam setki diet, pomagały na czas ich stosowania, później efekt jojo + kilka kg. Teraz nie widzę powrotu utraconej wagi. Jest mi z tym naprawdę dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aktywistka Napisano Sierpień 20, 2011 budujące to co piszesz, życzę dalszych sukcesów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB. Napisano Sierpień 22, 2011 Również zamówiłam te plasterki i wierzę, że nie popełniłam błędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aktywistka Napisano Sierpień 23, 2011 tez mam taka nadzieję, ale pewnie wyjdzie w praniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Sierpień 23, 2011 Ja zaczęłam od piątku drugą serię. Zważę się po tygodniu. Przyklejam plastry tylko tam, gdzie potrzebuję, tzn. w okolicach brzucha i talii. Tam zawsze najbardziej tyję. Te plastry wymagają czasu i cierpliwości, przynajmniej w moim przypadku. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leki. Mam nadzieję, że Wam też się uda schudnąć parę kg. jak mnie poprzednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB. Napisano Sierpień 25, 2011 ja chciałabym zrzucić przynajmniej 4 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Sierpień 27, 2011 Ja zrzuciłam 6kg. przy pierwszym stosowaniu(8 tygodni). Teraz zaczęłam od tygodnia nową serię i wczoraj stwierdziłam, że ubyło mi tylko 0,40dkg. Jednak wiem, że powoli, jak poprzednio, schudnę jeszcze parę kilo. Potrzebuję stracić ok.8kg. Przez całe życie odchudzam się, zawsze miałam niezłą sylwetkę, jednak macierzyństwo i czas zmieniają nasze ciało. Czasami dieta pomagała mi na rok, czasami na tydzień. Kocham smaczne jedzenie i słodycze. Wyrzuty sumienia po obżarstwie wykańczają mnie psychicznie. Tak bardzo liczę na plastry.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Sierpień 27, 2011 także poszłam za Waszym przykładem i pozytywnie nastawiona też zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Sierpień 27, 2011 I tak trzymaj,Aga!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB. Napisano Sierpień 30, 2011 dostałam plasterki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Wrzesień 2, 2011 Ja też dostałam plasterki i pierwsze dwa już są przyklejone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Berton Napisano Wrzesień 4, 2011 a ile tych plasterków można przykleić na raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB. Napisano Wrzesień 8, 2011 Prawdę powiedziawszy to pojęcia nie mam a na ich stronie nie ma takiej informacji? Ja przyklejam po dwa ale może można więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Wrzesień 11, 2011 też przyklejam po dwa, może napisz do nich - na maila odpowiadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Berton Napisano Wrzesień 14, 2011 macie racje tak zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Wrzesień 18, 2011 po dwóch tygodniach schudłam 1,80 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB Napisano Wrzesień 21, 2011 dwa kilogramy pożegnałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Wrzesień 23, 2011 Ja także skusiłam się na eminslim . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Wrzesień 25, 2011 a u mnie już -2,60 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Wrzesień 28, 2011 Również jestem zainteresowana tymi plasterkami ale jako, że dużo pływam boję się trochę, że będą się odklejać, wiecie coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElciaB Napisano Wrzesień 30, 2011 ja także pływam a raczej sporo moczę się w wodzie ale nie mam problemów z odklejaniem się plasterków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Październik 3, 2011 w sumie mam 3,40 mniej, jeśli chodzi o odklejanie się plasterków to ja nie mam doświadczenia z basenem ale lubię długie kąpiele w wannie i też nic mi się nie odklejało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Październik 6, 2011 złożyłam zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Październik 9, 2011 Minał mi tydzień z Eminslim ale schudłam niewiele ponad 0.50 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Październik 11, 2011 Ja od wczoraj przyklejam a dziś ide na basen, mam nadzieje, że plasterki pozostaną na swoim miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Październik 13, 2011 plasterki nie odkleiły się, chociaż siedziałam w wodzie 1,5 godziny, teraz tylko czekam na jakiś efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Październik 14, 2011 efekty będą tylko poczekaj cierpliwie chociaż tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Październik 16, 2011 U mnie po dwóch tygodniach z Eminslim 1,20 mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach