Gość Dakaota Napisano Październik 21, 2011 ważyłam się rano - mam jakieś 0,80 mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Październik 22, 2011 no to chyba ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Październik 23, 2011 ja jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Październik 26, 2011 Po trzech tygodniach lżej mi o 2,50 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Październik 28, 2011 dziś mam już mniej o 1,50 kg, jest coraz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Październik 31, 2011 super dziewczyny, gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Listopad 3, 2011 Tydzień czwarty zakończony, schudłam 3,50 kg ale uda i pośladki są bardzo ładnie wygładzone i szczuplejsze. Dziś idę popatrzeć na jeansy, ciekawe czy spadek wagi przełoży się na mniejszy rozmiar spodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malbik 0 Napisano Listopad 3, 2011 Witam Dziewczyny czy mogę do was dołączyć? Już raz odchudzałam się tą dietą i schudłam ale przerwałam i niestety waga wróciła. Teraz zabieram się jeszcze raz ale potrzebuję wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duża Aga Napisano Listopad 4, 2011 Przyłącz się a jaką dietę stosowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Listopad 7, 2011 na wsparcie możesz liczyć :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakaota Napisano Listopad 11, 2011 Skończyłam. W sumie 3,80 kg mniej, chociaż po brzuchu tego nie widzę specjalnie ale za to spodnie są dużo luźniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Listopad 13, 2011 super Dakaota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Listopad 16, 2011 Mnie też kusi aby zamówić te plasterki ale sparzyłam się już tyle razy, że boję się zaryzykować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Listopad 16, 2011 witam. Plastry naprawdę powodują chudnięcie. Sądzę jednak, że należy je używać przez całe życie.... Ładnie schudłam 6 kg po pierwszej serii, po drugiej tylko 2 kg., nie przyklejając ich przez ostatnie 2,5 m-ca przytyłam 4.5 kg. Jest to b.drogie odchudzanie. Czy nie jest lepiej odkładać pieniądze i pojechać na świetne wczasy z odchudzaniem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Listopad 18, 2011 ale czy po odstawieniu plastrów miałaś większy apetyt? ćwiczyłaś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Listopad 18, 2011 Apetyt miałąm jak zwykle. Może mniej ruchu niż w wakacje. Ale z odchudzaniem tak właśnie bywa.... Jest skuteczne w czasie trwania kuracji a później efekt jojo. Ale tak może jest tylko u mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Listopad 21, 2011 Ja skończyłam przyklejać na początku listopada. Ważę się codziennie i jak na razie odpukać waga nie wzrosła, ale pewnie wszystko zależy od organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicjawaw Napisano Listopad 21, 2011 Witam wszystkich, właśnie zakupiłam plastry, czekam na przesyłkę. Napiszę o ofektach tej "kuracji"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Listopad 24, 2011 napisz koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicjawaw Napisano Listopad 24, 2011 właśnie otrzymałam przesyłkę, jutro naklejam pierwszy plasterek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnikaT Napisano Listopad 27, 2011 ja od dzisiaj zaczełam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Listopad 30, 2011 postanowiłam jednak zaryzykować i zamówiłam, w końcu sylwester się zbliża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emcia_x Napisano Grudzień 2, 2011 również złożyłam zamówienie na plastry eminslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnikaT Napisano Grudzień 6, 2011 mam o 0,90 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Grudzień 9, 2011 Dobrze Ci Anika, ja dzisiaj zaczynam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnikaT Napisano Grudzień 12, 2011 też się cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olimpia-29 Napisano Grudzień 14, 2011 ten sylwester to niezła motywacja, co dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Grudzień 17, 2011 oj, żebyś wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusiaczek022 Napisano Grudzień 17, 2011 dziewczyny po przeczytaniu waszych opini zamowiłam dzisiaj plastry bede czekac na przesyłke nie wiecie ile trzeba czekac bo chciałabym jak najszybciej zaczac mecze sie ze swoja nadwaga juz bardzo długo stosowalm rożne diety chodzilam na siłownie kupowalam wiele preparatow ale nic nie pomogło moge liczyc na wasze wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattally Napisano Grudzień 18, 2011 Na moje wsparcie możesz liczyć :) Ciekawe czy dostaniesz przesyłkę jeszcze przed świętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach