Gość Renattka Napisano Wrzesień 5, 2012 Te 30 dni to chyba taki umowny termin - mam nadzieję, że kaskę Ci zwrócą. Ja czekałam na zwrot około 3 tygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juravia Napisano Wrzesień 7, 2012 a ja właśnie otrzymałam plastry i muszę skonsultować z lekarzem czy mogę ich używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renattka Napisano Wrzesień 9, 2012 a masz jakieś wątpliwości co do składu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juravia Napisano Wrzesień 11, 2012 miałam problemy z tarczycą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Wrzesień 13, 2012 no tak a z tego co pamiętam to w etykiecie jest coś o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juravia Napisano Wrzesień 15, 2012 szkoda, że nie zapoznałam sie ze składem przed zamówieniem, zobaczymy co lekarz powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Wrzesień 15, 2012 Jestem weteranką w odchudzaniu. Schudłam przy plasterkach 6kg. jedząc dużo zieleniny w okresie wiosna-lato i wspomagając się ruchem. Szybko wróciłam do normy. Drugi raz stosując plastry schudłam 2 kg. stosując również dietę i ruch. PLASTERKI NIE ODCHUDZĄ!!! MY SAME MUSIMY SIĘ ODCHUDZAĆ!!! Od 2-ch miesięcy nie jem słodyczy, ciasteczek i ciast. Jem pieczywo, masło, wędliny, sery i dużo warzyw i owoców. Nie chodzę głodna lecz syta i zadowolaona i............. schudłam 2,5 kg. Ja zawsze wiedziałam, że powodem mojej nadwagi są słodycze. Jedząc owoce nie odczuwam ich braku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Wrzesień 18, 2012 ale owoce przecież też mają sporo węglowodanów, jakie owoce jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Wrzesień 18, 2012 Jem wszystkie owoce. Szczególnie jabłka i winogrona. Taki cukier nie tuczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Wrzesień 20, 2012 Mój mąż jest od miesiąca na diecie tzn unika węglowodanów, białego pieczywa, napoi gazowanych a wieczorem zamiast kolacji pije koktail białkowy. Wypija też około 2 litrów wody dziennie i schudł do tej pory 6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Wrzesień 20, 2012 Świetnie!. Jak długo jest na diecie? Są to jednak duże ograniczenia. Dieta powinna być dopasowana indywidualnie.Każdy z nas ma inny metabolizm. Gratuluję i życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Wrzesień 24, 2012 Mój mąż jest na tej diecie od miesiąca, wcześniej miał rozpisaną przez dietetyka dietę dla siebie ale schudł na niej chyba tylko kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Wrzesień 24, 2012 Mój mąż jest na tej diecie od miesiąca, wcześniej miał rozpisaną przez dietetyka dietę dla siebie ale schudł na niej chyba tylko kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondynka-naukowiec Napisano Wrzesień 24, 2012 ja używam tych plastrów już od dziesięciu lat ale zapomniałam się zważyć więc nie wiem czy działają .... ale skoro inni kupują no to chyba działają.... w międzyczasie sprzedałam dom i biore już dziesiątą pożyczkę na te plastry.... nie mam z czego spłacić ale to nie problem bo dzieci mogą to spłacać do dziesiątego pokolenia.... wam życzę też owocnego kupowania plastrów bo to zajebiste hobby jest jak ktoś nie ma w życiu nic innego do roboty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi-nka Napisano Wrzesień 27, 2012 Szukam kuracji odchudzającej dla siebie i co wejdę na jakieś forum to widzę ten sam wpis - strasznie dużo kuracji używasz, nic dziwnego, że musiałaś sprzedać dom blondynko-naukowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Wrzesień 27, 2012 Dostałam zwrot kasy i odetchnęłam, są przynajmniej w porządku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Wrzesień 30, 2012 a długo czekałas na zwrot pieniędzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Wrzesień 30, 2012 czekałam 3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi-nka Napisano Październik 3, 2012 dobrze, że firma dotrzymała słowa, przynajmniej można mieć pewność co do zwrotu w przypadku niepowodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fonika Napisano Październik 6, 2012 mnie też ta wiadomość uspokoiła bo w czwartek zamówiłam eminslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Październik 9, 2012 a mój mąż schudł już 8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabi-nka Napisano Październik 11, 2012 Hanga a zdrowotnie u niego wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Październik 14, 2012 tak a wyniki ma świetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fonika Napisano Październik 17, 2012 to tylko pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vailla Napisano Październik 20, 2012 wczoraj przykleiłam pierwszy plaster ale w nocy się odkleił - mam nadzieję, że nie trafiłam na jakąś zła partię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Październik 23, 2012 Jeżeli pozostałe też się odkleiły to pakuj w pudełko i odsyłaj do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vailla Napisano Październik 26, 2012 na szczęście do tej pory tylko ten jeden się odkleił i schudłam kilogram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanga Napisano Październik 29, 2012 może za dużo balsamu dałaś pod plasterek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vailla Napisano Listopad 1, 2012 pewnie tak, najważniejsze, ze już się nie odklejają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anipke Napisano Listopad 4, 2012 A ja czekam i czekam na przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach