Go艣膰 Renattka Napisano Wrzesie艅 5, 2012 Te 30 dni to chyba taki umowny termin - mam nadziej臋, 偶e kask臋 Ci zwr贸c膮. Ja czeka艂am na zwrot oko艂o 3 tygodni Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Juravia Napisano Wrzesie艅 7, 2012 a ja w艂a艣nie otrzyma艂am plastry i musz臋 skonsultowa膰 z lekarzem czy mog臋 ich u偶ywa膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Renattka Napisano Wrzesie艅 9, 2012 a masz jakie艣 w膮tpliwo艣ci co do sk艂adu? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Juravia Napisano Wrzesie艅 11, 2012 mia艂am problemy z tarczyc膮 :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Wrzesie艅 13, 2012 no tak a z tego co pami臋tam to w etykiecie jest co艣 o tym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Juravia Napisano Wrzesie艅 15, 2012 szkoda, 偶e nie zapozna艂am sie ze sk艂adem przed zam贸wieniem, zobaczymy co lekarz powie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krysiaalina Napisano Wrzesie艅 15, 2012 Jestem weterank膮 w odchudzaniu. Schud艂am przy plasterkach 6kg. jedz膮c du偶o zieleniny w okresie wiosna-lato i wspomagaj膮c si臋 ruchem. Szybko wr贸ci艂am do normy. Drugi raz stosuj膮c plastry schud艂am 2 kg. stosuj膮c r贸wnie偶 diet臋 i ruch. PLASTERKI NIE ODCHUDZ膭!!! MY SAME MUSIMY SI臉 ODCHUDZA膯!!! Od 2-ch miesi臋cy nie jem s艂odyczy, ciasteczek i ciast. Jem pieczywo, mas艂o, w臋dliny, sery i du偶o warzyw i owoc贸w. Nie chodz臋 g艂odna lecz syta i zadowolaona i............. schud艂am 2,5 kg. Ja zawsze wiedzia艂am, 偶e powodem mojej nadwagi s膮 s艂odycze. Jedz膮c owoce nie odczuwam ich braku. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Wrzesie艅 18, 2012 ale owoce przecie偶 te偶 maj膮 sporo w臋glowodan贸w, jakie owoce jesz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krysiaalina Napisano Wrzesie艅 18, 2012 Jem wszystkie owoce. Szczeg贸lnie jab艂ka i winogrona. Taki cukier nie tuczy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Wrzesie艅 20, 2012 M贸j m膮偶 jest od miesi膮ca na diecie tzn unika w臋glowodan贸w, bia艂ego pieczywa, napoi gazowanych a wieczorem zamiast kolacji pije koktail bia艂kowy. Wypija te偶 oko艂o 2 litr贸w wody dziennie i schud艂 do tej pory 6 kg Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krysiaalina Napisano Wrzesie艅 20, 2012 艢wietnie!. Jak d艂ugo jest na diecie? S膮 to jednak du偶e ograniczenia. Dieta powinna by膰 dopasowana indywidualnie.Ka偶dy z nas ma inny metabolizm. Gratuluj臋 i 偶ycz臋 powodzenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Wrzesie艅 24, 2012 M贸j m膮偶 jest na tej diecie od miesi膮ca, wcze艣niej mia艂 rozpisan膮 przez dietetyka diet臋 dla siebie ale schud艂 na niej chyba tylko kilogram. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Wrzesie艅 24, 2012 M贸j m膮偶 jest na tej diecie od miesi膮ca, wcze艣niej mia艂 rozpisan膮 przez dietetyka diet臋 dla siebie ale schud艂 na niej chyba tylko kilogram. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondynka-naukowiec Napisano Wrzesie艅 24, 2012 ja u偶ywam tych plastr贸w ju偶 od dziesi臋ciu lat ale zapomnia艂am si臋 zwa偶y膰 wi臋c nie wiem czy dzia艂aj膮 .... ale skoro inni kupuj膮 no to chyba dzia艂aj膮.... w mi臋dzyczasie sprzeda艂am dom i biore ju偶 dziesi膮t膮 po偶yczk臋 na te plastry.... nie mam z czego sp艂aci膰 ale to nie problem bo dzieci mog膮 to sp艂aca膰 do dziesi膮tego pokolenia.... wam 偶ycz臋 te偶 owocnego kupowania plastr贸w bo to zajebiste hobby jest jak kto艣 nie ma w 偶yciu nic innego do roboty.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sabi-nka Napisano Wrzesie艅 27, 2012 Szukam kuracji odchudzaj膮cej dla siebie i co wejd臋 na jakie艣 forum to widz臋 ten sam wpis - strasznie du偶o kuracji u偶ywasz, nic dziwnego, 偶e musia艂a艣 sprzeda膰 dom blondynko-naukowcu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Wrzesie艅 27, 2012 Dosta艂am zwrot kasy i odetchn臋艂am, s膮 przynajmniej w porz膮dku!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Wrzesie艅 30, 2012 a d艂ugo czeka艂as na zwrot pieni臋dzy? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Wrzesie艅 30, 2012 czeka艂am 3 tygodnie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sabi-nka Napisano Pa藕dziernik 3, 2012 dobrze, 偶e firma dotrzyma艂a s艂owa, przynajmniej mo偶na mie膰 pewno艣膰 co do zwrotu w przypadku niepowodzenia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fonika Napisano Pa藕dziernik 6, 2012 mnie te偶 ta wiadomo艣膰 uspokoi艂a bo w czwartek zam贸wi艂am eminslim Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Pa藕dziernik 9, 2012 a m贸j m膮偶 schud艂 ju偶 8 kg Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sabi-nka Napisano Pa藕dziernik 11, 2012 Hanga a zdrowotnie u niego wszystko ok? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Pa藕dziernik 14, 2012 tak a wyniki ma 艣wietne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fonika Napisano Pa藕dziernik 17, 2012 to tylko pozazdro艣ci膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vailla Napisano Pa藕dziernik 20, 2012 wczoraj przyklei艂am pierwszy plaster ale w nocy si臋 odklei艂 - mam nadziej臋, 偶e nie trafi艂am na jak膮艣 z艂a parti臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Pa藕dziernik 23, 2012 Je偶eli pozosta艂e te偶 si臋 odklei艂y to pakuj w pude艂ko i odsy艂aj do nich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vailla Napisano Pa藕dziernik 26, 2012 na szcz臋艣cie do tej pory tylko ten jeden si臋 odklei艂 i schud艂am kilogram :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hanga Napisano Pa藕dziernik 29, 2012 mo偶e za du偶o balsamu da艂a艣 pod plasterek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vailla Napisano Listopad 1, 2012 pewnie tak, najwa偶niejsze, ze ju偶 si臋 nie odklejaj膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anipke Napisano Listopad 4, 2012 A ja czekam i czekam na przesy艂k臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach