Gość perlka Napisano Marzec 5, 2012 ciekawe jak będzie u mnie, już skończyłam przyklejanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zara1 Napisano Marzec 5, 2012 beznadzieja, zwróciłam jedno opakowanie bo po zużyciu pierwszego brak efeków,( przyklejałam po dwa plasty), na kasę czekam ponad 40 dni, po 4 e-mailech i 2 telefonach zapewnili mnie że kasę zwrócą ale sami nie wiedzą kiedy!!!! Co za firma która ma problem ze zwrotem 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perlka Napisano Marzec 8, 2012 ale zupełnie nic nie schudłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zara1 Napisano Marzec 9, 2012 hej, ubyło mi w trakcie używania plastrów aż 1 kg, po czym gdy skończyłam plastry waga wróciła taka sama jak przed przyklejaniem, kasę od firmy wreszcie otrzymałam - 47 dni mieli na zwrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perlka Napisano Marzec 11, 2012 ciekawe od czego to zależy, ja jestem z tych plasterków bardzo zadowolona nawet po vichy nie miałam takich efektów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Marzec 13, 2012 dziś zaczęłam przyklejanie i mam nadzieję, że też będę zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaliiiii Napisano Marzec 16, 2012 ja też zdecydowałam się zamówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Marzec 19, 2012 po tygodniu w porannym ważeniu waga pokazuje mi mniej o 0,80 kg, liczyłam na trochę większy spadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perlka Napisano Marzec 22, 2012 nie przesadzasz trochę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Marzec 24, 2012 no co? liczyłam na lepszy wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liewus Napisano Marzec 26, 2012 to się weź za ćwiczenia a nie obżerasz sie i jeszcze schudnąc byś chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Marzec 29, 2012 a skąd wiesz, że nie ćwicz? nie znasz mnie więc nie oceniaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Marzec 29, 2012 a skąd wiesz, że nie ćwicz? nie znasz mnie więc nie oceniaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liewus Napisano Marzec 31, 2012 wiekszośc grubasów tylko lezy i obżera się i ani myśli wziać sie za ćwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krysiaalina Napisano Marzec 31, 2012 Witam.Masz rację.Grubasy to żarłoki i leniuchy.Tyje się gdy organizm nie spala tego co się zjadło w ciągu dnia.Brak ruchu jeszcze spowalnia metabolizm.A otyłość powoduje, że robienie czegokolwiek jest dużym wysiłkiem, więc nie robi się nic.Dla poprawienia humoru można zjeść tabliczkę czekolady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Kwiecień 4, 2012 ja ćwiczę a efektów brak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yozi Napisano Kwiecień 6, 2012 pewnie źle ćwiczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grorzny Napisano Kwiecień 10, 2012 a co takiego ćwiczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Kwiecień 12, 2012 ćwiczę 15 minut co drugi dzień, głównie brzuszki i przysiady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwa 67 Napisano Kwiecień 13, 2012 Te plastry można sobie włozyć między bajki. A ja, naiwna kolejny raz nabrałam się na cudowny środek na odchudzanie. Teraz już wiem, że tylko dieta mniej żreć jest skuteczna. Pozdrawiam wszystkie naiwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Kwiecień 15, 2012 Schudłam w sumie 3 kg, wiec chyba nie jest źle. Teraz szukam czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Kwiecień 16, 2012 Iwa widziałam Twój wpis na forum o kuracji Moon slim. Pisałaś, że Ci nie pomogła, stosowałaś ją razem z plastrami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grorzny Napisano Kwiecień 19, 2012 a może nic nie stosowałaś, tylko piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grorzny Napisano Kwiecień 23, 2012 tak, to co jednych działa nie musi działać na innych - chyba nie ma uniwersalnego środka dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Kwiecień 26, 2012 no niestety :( ale i tak zamówiłam te plastry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Kwiecień 29, 2012 dobrze zrobiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magoska Napisano Maj 3, 2012 Ugietka ja też zamówiłam, będziemy się razem plasterkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Maj 5, 2012 ciesze się, wczoraj dostałam swoją przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffi Napisano Maj 8, 2012 to piszcie czy są jakieś efekty dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magoska Napisano Maj 11, 2012 włąśnie był u mnie listonosz z przesyłka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach