Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fruzia36

Mam wszystko, a jednak jestem sama

Polecane posty

Gość lalal la la la la la laalala
może umówcie się na jakiś konkretny hotel i wgl? w połowie drogi :D

I TU MASZ RACJĘ, przyjaciele sa ale tylko wtedy jak coś się dzieje, albo w filmach - wielki ukłon dla tych, którzy mogą się nimi pochwalić

Siedzę teraz w pracy, za drzwiami pytania, co robisz? chodź pogadać, a mnie sie nie chce, bo i o czym, wyliczać co nowego sobie kupiłyśmy i za ile, SAMO ŻYCIE

Gość Kasia29.
:D A co kupiłaś i za ile ? ;-)

NIC- zakupy mnie tez juz nie uszczęśliwiają, byłam z córką tydzień temu, łaziłam jak otepiała, a dlaczego, bo jak zwykle myslałam co zrobić na obiad, głupie wiem, ale to jest podświadomie, kiedyś jak kupiłam sobie nowe wdzianko byłam wniebowzięta, teraz - nie musze, bo i po co?

osobiście nie cierpię zakupów :P

Gość Kasia29.
Ja lubię od czasu do czasu coś kupić, ale to poprawia mi humor na krótko. Nie tak jak kiedyś .. ;-) Też w kółko tylko wymyślam co na obiad zrobić,jakie zakupy do domu itd

Dziewczyny, zakupy to dla mnie kiedyś największy raj był, czerpałam siły i energię. Teraz to mogą wszystko pozamykać, nawet mnie to nie ruszy. A z tymi obiadami to katastrofa, nie cierpię gotować, sprzątać, prasować, myć okna- wszystko tylko nie gotować

fruzia przybij piątkę :D na drugim miejscu jest prasowanie ;))

La la la wiesz co lubię najbardziej - ustawiać, przestawiać wazoniki, świeczniki na pókach, uwielbiam dekorować pomieszczenia, a gotowanie i prasowanie to zło konieczne, ja mogłabym nie jeść - szkoda dzieci tylko

no właśnie, co z dzieciakami, no nic, ja muszę lecieć, dziewczyny, trzymajcie się. Pozdrawiam Was!

Gość Kasia29.
Ja nawet lubię gotować tylko,że robiąc to codziennie brakuje mi już pomysłów. ;-)

Bo przyznam ze masz racje jestem facetem ,ale tak jak mowiłas brak przyjaciuł ,odczuwa sie jakas pustke w niebycie ,aby dac radosc innym bliskim

Gość Kasia29.
la la la Pa

Rozumiem cie ze jestes zabiegana ,pracy moze poswiecasz duzo czasu ,ja musze ,choc przez jakis czas przydalaby sie przerwa ,zabiegani zmeczeni zyciem

Gość gbfcjkagvfjkgvkj
Fruzia faceci tacy są, że to duże dzieci ja mam 25 lat mój mąż 35 a i tak ja muszę za niego mysleć i mu mówic co ma zrobić moja mama zawsze mi mówiła, ze mam myslec głównie o sobie - żeby mi było dobrze, że ja mam zawsze dobrze wyglądac, że w domu nie musi byc wszystko zrobione ale ja mam miec czyste włosy itp. I ja tak robie - nic na siłe

Ja o tym wiem źe mnie nikt tu nie lubi samo zycie ,gdy mialem problem sam musiałem sie z nim uporac ,ot co ,jade przez zycie czasem sie ogladam ale lata leca do przodu

Gość Kasia29.
Songo a Ty masz żonę ? Dzieci ?

Kasia nie mam źony ani dzieci ,to co wy mowicie wiem ze taka jest prawda,ale moje zycie pokierowało sie tak jak tego niezamierzałem .ale nie chce go tu tłoczyc przypominac sobie zle wspomnienia

SONGO7 a czy Ty masz przyjaciela, takiego, na którego możesz liczyć, pójść na piwo czy pogadać jak Ci źle?

Nie gniewaj się, że przewróciło ci się w tyłku od dobrobytu. W taki właśnie sposób narodził się dekadentyzm.

Gość Kasia29.
Oblubienico :-) tak właśnie myślę o sobie czasami, że przewróciło mi się w głowie od dobrobytu.

Wiesz, nie pisałam tego złośliwie, chociaż miewam cięty język. Ale taka jest prawda - zblazowanych dekadentów nie uświadczysz wśród ludzi mniej zamożnych. Kiedy masz wszystko, nie ma już do czego dążyć i pojawia się wyszukiwanie problemów na siłę, ponieważ każdy człowiek musi mieć problemy, inaczej więdnie jak kwiatek:)

od dobrobytu mówisz, czy od zamieszania jakie Cię otacza, w sumie to co masz to na to zapracowałaś sama, bynajmniej w moim przypadku tak jest.

Wiesz, zamieszanie to ja mam na co dzień. Kilkumiesięczne bliźnięta, mąż w rozjazdach, praca od czasu do czasu - ale ja kocham swoje życie. Przyjaciele mi niepotrzebni, choć ich mam. Cieszę się, kiedy mąż przyjeżdża i jesteśmy tylko dla siebie. Cieszę się, kiedy dzieci się budzą i kiedy usypiają w końcu. Piszesz - mam wszystko. To jest dobrobyt. A twoja postawa to nie depresja, tylko dekadentyzm. Zaczniesz szukać sztucznych podniet niebawem. Tak to wygląda, choć to smutne:(