Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka20

zdradzić byłą???? Można tak? co sądzicie?

Polecane posty

Gość Kafeterianka20

Otóż mój chłopak miał dziewczynę, z którą byli 3 lata później ona go zdradziła z jego kolegą i się rozstali to było jakiś rok temu. On nie uznaje zdrady i jest na tym punkcie wyczulony do tego stopnia, że gdy mieliśmy się kochać nie wyszło tzn. nie miał erekcji. Zapytałam o co chodzi, powiedział, że gdzieś w podświadomości ma wrażenie, że zdradza swoją byłą. Zapewniał, że nic do niej nie czuje, nie chce jej znać, jest mu obojętna i z tym też sobie chce poradzić, tylko nie wie jak. Gadaliśmy nie raz jednak ta sytuacja jest dla mnie dziwna, w ogóle tego nie rozumiem ale nie mogę nic zrobić jak tylko czekać aż przejdzie.. bo to raczej nie jest powód do rozstania. Nie wiem co myśleć, może ktoś miał taka sytuację?? (choć wątpie..).

Gość Kafeterianka20
Mówił, że nie czuje po tym co mu zrobiła nie chce jej znać.. A nad tym nie panuje i chce się z tego wyleczyć tylko nie wie jak.

Gość Kafeterianka20
A da sie?? widze, że próbuje ale nie wiem ile jestem w stanie na to czekać.

Gość gupeek
on ma ewidentnie jakis problem :O

Gość po prostu jest
impotentem

Gość bjop
dalej ja kocha

Gość Kafeterianka20
to jest początek związku i narazie sex odpuścimy ale nie chcę być nr. 2, ma tylko z tym problem jeśli chodzi o uczucia jest dobrze.

Gość Kafeterianka20
No zamierzamy ale jestem zaskoczona, że wogóle tak może być. Zdrada nie jest niczym dobrym ale żeby aż tak się tym przejmować zwłaszcza, że nie ma powodów bo już z nią nie jest od roku?

Gość lalal la la la la la laalala
ciężki problem, to siedzi dużo głębiej niż można się spodziewać, 3 lata to nie tak mało ... nie wiem co Ci poradzić

Gość Kafeterianka20
Niestety wiem, że to nie jego wina ale dziwnie się z tym czuje. Zwłaszcza, że dla niego rezygnuje z kilkuletniego wyjazdu na granicę więc wolałabym, żeby się udało bo nie chcę żałować.

Gość superExtra
rezygnujesz z wyjazdu dla kogos, z kim jestes jak sama piszesz krotko, kogo wlasciwie tak do konca nie znasz? obys nie zalowala odlotek http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość Kafeterianka20
On mnie nie zostawi więc to bedzie trwać ale nie wiem czy ja wytrzymam jesli się to nie zmieni. Myślę, że nie będę żałować.

Gość Kafeterianka20
Odświeżam temat może się ktoś wypowie.