alicja8282 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Sprzedam wczasy na Dominikanie!!!!!! Z powodów rodzinnych jestem zmuszona sprzedać wakacje na Dominikanie. Wylot z Manchesteru 30 pazdziernika, powrót do Manchesteru 6 listopada. Wczasy w opcji all inclusive,7 noclegów, w cenie są już wszyskie opłaty wraz z bagżami oraz transferami na lotnisko.Hotel 5 gwiadek. Tutaj można zobaczyć hotel: http://www.wakacje.pl/hotele/dominikana/bahia-principe-11255.html Cena to ok 1100 funtów za dwie osoby Oto moj nr gg :1370251 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 za 1100 to ty sobie mozesz leciec ale do hiszpani hahha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASEWRTY Napisano Czerwiec 21, 2010 to jakas ściema.Za Dominikane to ja płaciłam okolo 3tysięcy funtów all inclusive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xfdgh Napisano Czerwiec 21, 2010 a ja \znalazlam dominikane za 980 funtow 4 osoby na 8 nocy z przelotem;)) wrzesien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 a ja nie pracuje w biurze pozdroz :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xfdgh Napisano Czerwiec 21, 2010 xfdgh a ja \znalazlam dominikane za 980 funtow 4 osoby na 8 nocy z przelotem wrzesien HA HA HA JA TEZ NIE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkui Napisano Czerwiec 22, 2010 za 800 funbtow na dominikanie spisz na bambusach pod golym niebem.Ja placilam 2 tysiace . all.Nawet [promocja na 2 osoby za tysiaka to podejrzanie malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co wy gadacie Napisano Czerwiec 22, 2010 bylam na dominikanie w tamtym roku na 2 tyg all inclusive za 780 f od osoby... hotel 4 gwiazdki, BP - Thomas Cook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co wy gadacie Napisano Czerwiec 22, 2010 wszystko zalezy od tego kiedy sie chce leciec i kiedy sie trafi dobra cene... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja8282 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Czasami z roznych powodow nie mozna pojechac na zaplanowane wakacje. I wlasnie dlatego sprzedaje ta wycieczke. Szkoda mi tych , ktorzy mysla ze wokol nich sa sami oszusci i naciagacze. Jesli ktos nie nie niech sie nie wypowiada i sprawdzi sobie ceny itd. Wszystkim NORMALNYM zycze milych urlopów!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja8282 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 Jesli sie sprzedaje wycieczke to chyba logiczne ze musi byc ona w atrakcyjenje cenie . Jaki byl by to interes dla kupujacego gdyby cena byla taka sama jak w biurze podrozy? a tak sprzedjacy nie traci calosci a kupujacy zykuje wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kemeste Napisano Kwiecień 22, 2016 Tak wyglądają normalne stawki za Dominikanę na teraz - http://www.odlotowepodroze.pl/l,Dominikana Wszystko zależy od hotelu jakiego szukacie, ale wiadomo, że jeśli zależy Wam na standardzie, to wszystko musi kosztować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Miśka Napisano Grudzień 20, 2016 Zajrzyjcie na PolskaLata.pl :) tam znajdziecie bilety na Dominikanę w świetnych cenach. Dodatkowo luksusowe hotele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach