Fan związków starsza młodszy 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 I bardzo dobrze! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Czemu? Według mnie najlepiej dogadują się osoby w podobnym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan związków starsza młodszy 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 A to dziewczyna 27 lat i facet 25 na przykład, nie są w podobnym wieku? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lucian Napisano Czerwiec 17, 2010 Ja jestem w szczęśliwym związku z kobietą o 3 lata starsza ode mnie. Ja mam 28 lat, ona 31. Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości emocjonalnej itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Są. Takich banalnych różnic nie bierze się raczej pod uwagę. Myślałam, że mówisz o o różnicach rzędu 10-20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anomaIia 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 ja znam kilka takich związków, już wieloletnich i te różnice w ogóle nie są widoczne. kilka lat różnicy w późniejszym wieku zupełnie się zaciera. ergo nie ma się czym podniecać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan związków starsza młodszy 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Jak jest różnica 10 lat też się można dogadać :P Moim zdaniem problemy zaczynają się od różnicy powiedzmy 15 lat w górę, ale wiadomo że ta granica jest raczej bardzo płynna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anomaIia 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 ja sobie nie wyobrażam bycia z młodszym facetem. facet młodszy ode mnie o 10 lat miałby 14 i ja go mogę co najwyżej adoptować :P mój jest dużo starszy i tak jest ok, jest już prawie dorosły :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan związków starsza młodszy 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Zabawne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wam, mlodszym Napisano Czerwiec 17, 2010 fagasom to pewnie pasuje..starsza, doswiadczona, niezalezna, w razie czego wam pomoze.. a wy..och..gowniarze, szczeniacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anetk@@ Napisano Lipiec 10, 2013 Moj partner jest 2 lata młodszy i jest ok ;) czasem mam chwile zwątpienia bo wszyscy wokol mnie sa przciw takim zwiazkom wiec sie ukrywamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 [zgłoś do usunięcia] wam, mlodszym fagasom to pewnie pasuje..starsza, doswiadczona, niezalezna, w razie czego wam pomoze.. a wy..och..gowniarze, szczeniacy. y u patrz, jaka mundra, pewno z jaj Rydzyka się urwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 ja za 3 mies. 22, on - 18,5 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 jestem za. Ja 38 on 16 polecam fajni mężczyźni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach