Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghhyy

dlaczego kobiety wiążą się ze skurwielami?

Polecane posty

Gość gghhyy

bardzo mnie to ciekawi... od faceta bije cwaniactwo na odległość, ma równolegle 3 kobiety, ustawia je jak chce, a one jedzą mu z ręki. dlaczego takie jesteśmy? Dlaczego chamy mają takie powodzenie, a dobzi faceci określani są mianem nudziarzy?

Gość popatrz na kochanki
to taki łatwy kąsek, one tak lubią niszczyć inne kobiety, parę wstawek i dostaniesz analnie, oralnie... jak będziesz chciał gdy polujesz i masz duży łup, to jesteś gość, każda następna będzie chciała udowodnić, że jest naj, że cię zmieni, że przy niej czeka cię wieczne szczęście baby nie łapią, że wieczne szczęście to się kojarzy z niebem, a nie ziemią

Gość gghhyy
Rozwala mnie to totalnie, bo też mam ciągoty do "złych chłopców" i nic a nic tego nie rozumiem! Mój eks pomiatał mna, że hoho, a ja żyłam jakimiś dziwnymi złudzeniami, że się zmieni - szzyt głupoty! Teraz też szukam partnera i ci miły i chcący związku ze mną jakoś nie znajdują się w kręgu moich zainteresowań. Co jest ze mną/z nami nie tak? Lubimy być upokarzane i źle traktowane?? Ja nie chcę! Nie wiem co zrobić... zmusić się do związku z "dobrym facetem"?

Ja się nie wiąże. Myślę, że są to przede wszystkim osoby, które chcą mieć kogoś za wszelką cenę, w stylu, choćby pił, choćby bił, byle był.

Gość bo początki są piękne
i noszą różowe okulary. w praniu, okazuje się, że są inni od tych, w których się zakochują, więc dają im kopa w dupę i wolą być same :D

Wy po prostu lubicie gdy się was traktuje jak szmaty. Żadna nowość.

Gość gghhyy
nieprawda, nie lubimy i cierpimy w takich układach bardzo. Jednakże z dziwną determinacją właśnie do takich dążymy. Jak przerwać to błędne koło? Związać się z kimś odpowiednim na siłę? nie potrafię tego rozwikłać.

Gość Szatyneczka:)
Bo tacy sprawiają wrażenie twardych, silnych, odważnych i dają złudne poczucie bezpieczeństwa. A kobiety lubią typowych samców, nie takich zniewieściałych. To moja opinia.. O np. moj ostatni facet był cudowny, z tym że zbyt delikatny... Nie było w nim typowego samca :D To wszystko instynkt

Gość Znafffca
Bo kobiety lubią mieć nie tylko motylki w brzuchu, ale i siniaki na ciele. Wolą najgorszego skurwiela, co będzie je zdradzał, pił i bił, niż normalnego spokojnego faceta. Dlaczego? Bo zwykłe ciepłe kluchy nie zapewnią jej poczucia bezpieczeństwa. A taki maczo zapłodni, walnie na odlew, ale jakby co potrafi się bić i jak trzepnie jedną głupią cipę by ją ustawić, to i będzie potrafił trzepnąć innych co teoretycznie zagrażają bezpieczeństwu jego samicy. To po prostu babski instynkt - szukać takiego co zapewni emocje. Dlatego ja od dziesięciu lat już nie wierzę w romantyczną miłość i wierność do grobowej deski. Z męskiego punktu widzenia lepiej być zimnym draniem i oschłym zdobywcą. Oczywiście nigdy ręki na kobietę nie podniosłem, nie jestem jakimś damskim bokserem z mięśniem piwnym. Cały trick to słowa, umiejętność rozmowy i wysłuchania, a potem odpowiednie odpowiedzi. I już jest moja. Jeśli panna, narzeczona czy mężatka ma ochotę na seks, to ja jestem dżentelmenem i nie odmawiam. W końcu kobiecie trzeba dać odrobinę przyjemności. Niech tam sobie grzeczne misiaki wierzą w słowa o dozgonnej wierności i uczciwości. Nie ma czegoś takiego. Jest tylko czysty dziki i nieskrępowany seks. Jak nie z jedną to z drugą. Jak nie może dziś jedna Ania to już jest w pogotowiu Asia. A jutro będzie Kinga.

Gość aha i ach i aha i ach
Bo naiwnie myślą, że on się dla nich zmieni. :D

Gość aha i ach i ahaa
Dokladnie to miałam na myśli. :D ten debil co za mną po kafe lata zahasłował mi kolejnego nicka.

pzestańcie wreszcie generalizować!!!:O nie wszystkie dziewczyny lecą na skurwieli. Ja takich skurwieli omijam z daleka bo chcę mieć spokojne życie i nie chcę żeby moje dzieci przeżywały horror widząc jak ojciec wyżywa się na matce..

popatrz na kochanki to taki łatwy kąsek, one tak lubią niszczyć inne kobiety, parę wstawek i dostaniesz analnie, oralnie... jak będziesz chciał gdy polujesz i masz duży łup, to jesteś gość, każda następna będzie chciała udowodnić, że jest naj, że cię zmieni, że przy niej czeka cię wieczne szczęście baby nie łapią, że wieczne szczęście to się kojarzy z niebem, a nie ziemią -------------- bardzo dobrze napisane. emocje i ta wiara w zmianę drugiego człowieka. zmianę faceta. wilka możesz zamknąć w klatce, w zoo ale nie zrobisz z niego wegetarianina. ;)

Gość gwiazda0700oooooooooooo
Sama jestem kobieta, ale zawsze dziwilam sie innym ze leca na takich babiarzy i cwaniakow. Ja nigdy na takich nie lecialam i tacy nie mieli nigdy u mnie szans:D

Jajestem kobietą i niestety po prawie 5latach okazało się,że właśnie z takim typem byłam związana. Przypisuje to właśnie mojej głupocie i ślepocie, mam nadzieję, już minionej:P

Gość sxc
Bo kobiety lubią mnie zdrową wątrobę. A jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije :P

Gość wydaje się iluzja
A skąd wiesz czy ten który wydaje się odpowiedni, rzeczywiście taki jest? A co jeśli okaże się że wybierając dobrego i odpowiedniego, trafisz na najgorszego łajdaka pod słońcem? I odkryjesz to po iluś tam latach? I będziesz mieć spieprzone i stracone życie? Problem w tym, że nie potrafimy rozpoznać w porę drugiego człowieka, on nam się wydaje , WYDAJE ...............odpowiedni. Ta iluzja powoduje że wiążemy się z draniami, bo ci dranie potrafią zagrać rolę dobrego i kochającego człowieka, bo sprawnie oszukują. Początkowo nie rozpoznajemy że trafiamy na skurwiela...bo skąd mamy wiedzieć że to trwały skurwiel taki nie do naprawienia? MYŚLISZ ŻE SKURWIELAMI SĄ TYLKO PRZYSTOJNIACY? Błąd...............skurwielem może być nawet miły i dobry brzydki karaluszek, okaże się jak zdejmie maskę. I jeszcze jedno, ludzie zmieniają się z czasie, często w kierunku coraz gorszym, i tak, z poniekąd dobrego faceta wyłazi agresywne i rozwiązłe zwierzę, a wcześniej taki nie był, ale się taki potem staje......skurwiel Trafić odpowiedniego człowieka....to los....przypadek....albo się uda albo nie uda.....aby los był łaskawy to pomoże tylko ....modlitwa...i nic więcej. A co kobiety potem trzyma przy takim skurwielu?....to złożone motywy, coś niezbadanego co wynika z chemii mózgu ale to nie jest ani głupota, ani strach przed samotnością, ani nawet miłość...to coś bardziej skomplikowanego i trudnego, z tym borykają się kobiety i nie potrafią sobie poradzić czasami. Dlatego też ponownie podświadomie wiążą się z następnymi skurwielami.........nie potrafią rozpoznać skurwiela , on WYDAJE się wyjątkowym i dobrym człowiekiem, skąd ma wiedzieć że to typ faceta który jak pokaże swoją prawdziwą twarz , to będzie tylko gorszy a nigdy się nie zmieni na lepsze....są złudzenia i nadzieja ..... Nawet wyjście z takiego związku niekoniecznie daje nadzieję , bo następny porządny i dobry facet okazuje się podobny lub taki sam skurwiel...........przyciąga znany oswojony typ skurwiela...jest czymś znanym więc przyciąga. Ma się szczęście albo pecha, i tylko tyle, może modlitwa nakłoni szczęście....innego wyjścia nie ma. (oprócz samotności...)

"I jeszcze jedno, ludzie zmieniają się z czasie, często w kierunku coraz gorszym" Jakbyście naprawdę zwracały uwagę na charakter to nie było by takich kwiatków. "Trafić odpowiedniego człowieka....to los....przypadek....albo się uda albo nie uda." Takich jest sporo ale są niedoceniani za swój wysiłek.

Gość scdvfghgft
pan który zadowala 3 kobiety przede wszystkim ma dobre serce i nie jest leniem :P a mi jako kobiecie nie przeszkadza ze nie jestem jedyna tylko są jeszcze 2 kobietki które potrafią dać przyjemność mojemu/naszemu :D

Gość gość
kobiety wiaza sie ze s*********i bo oni maja wysoki poziom testosteronu.. jest to uwarunkowane genetycznie, by nie poiwedziec rasowo bo wg mnie plec jest rasa. kiedys byly badania, ze w okresie owulacji kobieta szuka wlasnie takiego sk..syna a poza nia mezczyzny czulego. Wiec pomysl jebn.iety bialy idioto czy na pewno wychowujesz swoje dziecko HAHAHAHHA!!!!

Gość gość
Kobieta nie doceni dobrego faceta dopoki nie przezyje piekla ze skurwielem

Gość gość
ja mam szczescie do wariatow