Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA LATO

CO MYSLICIE O TEJ SUKIENECZCE?

Polecane posty

Gość NA LATO

Nigdy nie chodzilam w sukienkach czy spódnicach, ale sprawiłam sobie taką letnią sukieneczke. Czy ona jest w ogóle w miare Waszym zdaniem? Szcerze prosze Kobietki Drogie. Tylko to zdjęcie nie oddaje rzeczywistego wyglądu tej sukienki, jest o wiele ładniejsza na żywo, ma ładne lekkie wzorki. http://www.voila.pl/433/yjkhg/?1

Gość pytanie mam mam pytanie
taka zwykła letnie kiecka:P

Gość NA LATO
Jestem bardzo szczupła, noszę rozmiar 34, 36. Ale tez dosyc wysoka, bo 172 cm. Kurcze troszkę się wstydzę tak wyjść. A Kochane jakie butki byscie mi do niej zaproponowały? Bo wiem, że płaskie butki, ale nie mogłam znalesc fajnych....

Gość hycdf
ja mam mniejwiecej taka tylko ze czarna. moze byc. na upalne dni jak ulal

jakieś fajne klapeczki białe sobie zafunduj. Nie podobają mi się te typu gladiatorki:-O mogą być japonki, sukienka jest prosta więc na butach może byc jakiś kwiatowy motyw lub wzorek. Nie wstydź się tak wyjść, nie ma czego, na pewno wyglądasz w niej zabójczo.:)

Gość sssssssssssssssss
do takiej sukienki mozesz dorzucic dodatki w stylu safari. moze byc bucik na koturnie korkowym albo zwykle bezowe klapki. gladiatorki srednio pasuja, chociaz bardzo mi sie podobaja :-)

Gość NA LATO
Chantalko hehe bardzo miła jesteś:) Na pewno będe sie zle czula, bo nigdy tak nie chodzilam kurcze:) Ale nie mam zamiaru kisić sie w spodniach w upały. Musze sie przełamać, nie będzie lekko, wiem. Butki szukalam w kazdym sklepie obuwniczym w moim miescie i nic ciekawego nie było, same te gladiatorki ,a mi sie szczerze nie podobają. Myslalam o japonkach, szukałam jakichs ładnych bialutkich, ale z tym kolorkiem był problem...zero bialych japonek!

Gość NA LATO
Ooo mam butki na koturnie takiej korkowej, ładne są:) Ale bede wyglądala jak zyrafa....

no oczywiście miałam na myśli zabójczo pięknie;) Ale na Twoim miejscu zrezygnowałabym z butów na koturnie i tak przeciez jesteś wysoka a w takiej sukience powinno wyglądać się lekko. Wysokie buty popsują efekt. nie obwieszaj się też koralami czy medalionami... do takiej sukienki im mniej tym lepiej.

Gość NA LATO
Tak, tak tez mysle o lekkich butkach, jakichs japoneczkach delikatnych. Obwieszać sie nie będe, bo nie lubie:) Chce wyglądać swieżo i delikatnie:) Gdybym jeszcze miał w sobie troszkę urody, to by było coś! Wtedy zabójczo by było!

Gość NA LATO
miała* :)

A dlaczego uważasz się za osobe nieładna? Nie ma brzydkich kobiet...sa tylko te mniej zadbane;);)

Gość NA LATO
Dbam o siebie bardzo, lubie byc zadbana, bo wtedy czuje sie dobrze:) Ale jednak nie mam w swojej urodzie tego czegoś, niestety i nawet najladniejsze ciuszki mi nie pomogą. I najlepszy makijaż. Cóż życ dalej trzeba i z nie urodą:)

Gość NA LATO
Tylko jeszcze musze ze dwa razy na solarium podskoczyć, wiem tragedia..... Ale nic innego mi nie pozostało. Nie mam czasu poopalac się na słoneczku:( A za pare dni moje urodziny, jakoś ładniej chcę wyglądac choc w ten dzień....

NA LATO A co ci się nie podoba w Twoim wyglądzie? Może ktos z kafeteriuszy ma na to "złotą radę";)

Gość manduca
Ale piękna sukienka :) Jakaś sieciówka czy osiedlowy butik? ;) Szukam takiej i coś znaleźć nie mogę, na same dziwolągi trafiam ;)

Gość NA LATO
Tym razem normalny butik osiedlowy, myślalam ze nic tam nie znajdę a tu prosze, sukieneczka w sam raz na mnie i to jeszcze przeceniona!! Jak nic czekała na mnie hehe:) Ale kupując w normalnych sklepach, nie markowych mogłam sobie kupić o wiele więcej ciuszków! Z czego sie ciesze! Zawsze marzyłam o ubraniu takiej kiecki kurcze. A jesli chodzi o mój wyglad to no nie podobam się sobie z buźki....Mój najwiekszy kompleks naprawdę....

Gość NA LATO
Nio makijaz to ja nosze kurcze, bez tego ani rusz, cała ludzkosc by wymarła, gdyby mnie ujrzała! Hehe:) Lubię miec ładny makijaż, bo wtedy choc troszkę mogę się lepiej poczuć. Teraz to intensywnie myślę o solarium. Bo taka kiceka to na pewno na opalonym ciałku wyglądała by ładniej.

Gość NA LATO
Oj tak, tak ja wiem. Ale jestem w domku, gdy słoneczko już późne i nie da rady się ładnie opalić, czasu mało. Na solarium nie chadzam, ale myslę, że pójscie dwa razy po 8-10 minut nic złego nie zrobi. Chcę po prostu miec troszkę ciemniejszą skórę, nie zostać skwareczkiem hehe:) Bo to odpada.

Gość NA LATO
Nio i super super!:)

Gość Bardzo ładna sukienka
w sam raz na lato i w sam raz dla szczupłej sylwetki,fajna.

Gość podobają mi się takie kiecki
super;)