Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgft

po jakim czasie facet pokazał wam swój dom

Polecane posty

Gość Bella w sukience
mój pokazał mi namiot:P A ja mam inny problem;) po jakim czasie mogę powiedzieć, że chcę dzidziusia? czy już na 1 spotkaniu, czy to niebezpieczne:P? bo facet ucieknie:P:D?hm:)?

belle,myślę,że już przed 1-szym spotkaniu możesz rzec o swoich niecnych zamiarach:D I nie ściągaj tej kiecki od razu:P

Gość 0nooowwwaaa0
myślę, że powinnaś pojechać do niego bez zapowiedzi, skoro masz adres to nie powinien być to problem. Uważam że jeżeli on ma coś do ukrycia, to chyba lepiej żebyś się o tym wcześniej dowiedziała. Może powinniście po prostu porozmawiać, umówić się u niego na kolację albo coś w tym stylu. Pozdrawiam :)

Gość Bella w sukience
greace nie zrozumiałas mnie:P Ja mówiłam o licznie dzieci;) nie o sexie. On mi się najlepiej podoba w roli Tatusia:D ale nie wiem, ile chce mieć dzieci jeszcze;) 1? A może 2? Bo ja bym chciała 2:) Albo 3:D I to się mówi sobie na początku związku:)

Gość 0nooowwwaaa0
właśnie zauważyłam, trochę przykra ta sytuacja. Jestem tylko ciekawa czy byliście ze sobą szczęśliwi? Bo jeżeli to jest prawdziwa miłość to się pogodzicie. wszystko się ułoży, zobaczysz!

Gość Bella w sukience
ja zobaczyłam namiot, potem iglo:) Mój ma 2 domy:):D

Do autorki:milość jak jest między wami,to najważniejsze i dom nie będzie przeszkodą,nawet drewniany. bella:a mnie uczono,że najpierw musi być sex aby były dzieci,ale to była wcześniejsza edukacja:P No to zdecyduj się 1,2,3 tych dzieci?4?:D:D

Gość wartosciowi ludzie
nie brną póltora roku w klamstwo :O rozumiem na poczatku znajomosci nie kazdy ma ochote sie chwalić nieciekawymi warunkami, ale z tego co zrozumiałam to on utwierdzał autorke w przekonaniu ze ma wspaniały dom ..

Gość wartosciowi ludzie
i nie widze tu materializmu autorki, ten pan z którym się spotyka przedstawil się jako zupełnie inna osoba.

Gość lkjhgft
teraz mysle ze to on byl materialista........

Autorko:jeśli nie dasz sobie nic powiedzieć,to trochę sprawę przespałaś:( tyle czasu,nie pofatygowałaś się aby sprawdzić,to na czym ci zależy.Byloby mniejsze rozczarowanie...

Gość onaona21latnarzeczona
Mnie mój luby zaprosił do siebie na drugim spotkaniu.

Gość monika942
lkjhgft Ile on ma lat?

Gość lkjhgft
32

Gość lokuhgg
szkoda mi tego faceta, oklamal-fakt, ale moze tak bardzo mu zalezalo na autorce, znal jej potrzeby (materialne) wiec wymslil, ze ma dom, zeby jej nie stracic. A ona okazala sie materialistka, bo jak mozna skreslic czlowieka po poltora roku zwiazku tylko dlatego, ze wstyd mu za swoja rodzine? Jemu nalezy sie teraz pomoc bardziej niz jej.

Gość i co dalej autorko????????????

Gość Lulu 22
ale "suczysko" z CIEBIE;/....dobrze ze chcesz Go zostawic, niech sie chlopak z taka dziwka nie meczy-po slubie bys tylko liczyla na kase SPIERDALAJ tyle mam Ci do powiedzenia