Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

Do kobiet strzelcow

Polecane posty

Gość katarynka 21
:)

Gość co to za piosenka
mże my strzelce z drugiej dekady jestesmy takie identyczne???? powiem szczerze gdybym maial kiedys mieć córkę to nei chciałabym żeby była strzelcem skoro ma byc taka pokręcona jak mamusia :)

Gość 19 grudzień
ja jestem nieziemsko cierpliwa, niepamiętliwa, zazdrosna, uwielbiająca flirtować, ale nie zdradzam, chociaż czasami mam jakież dziwne ciągoty, zwłaszcza po alkoholu...w przeszłości byłam tą, z którą faceci chcieli zdradzać swoje kobiety, ale jak się o tym dowiadywałam, to dawałam w pysk - jednej wpadki nie uniknęłam niestety ;/...kocham zwierzęta, podróże, poznawać nowych ludzi...od muzyki klasycznej po rock progresywny, od szalonych imprezek po sadzenie kwiatków w doniczkach...leniuchem tez jestem, strzelam fochy, marudzę, ale w ciężkich sytuacjach nie chowam głowy w piasek, tylko staram się stanąć na wysokości zadania....często ludzie mi się zwierzają, podobno dlatego, że słucham i nie pouczam, a jeżeli już, to ponoć mądrze prawie....nie lubię ludzi, którzy uważają się za wszystkowiedzących, przemądrzałych, krótkowzrocznych i gadających w kółko o jednym i tym samym....szybko się nudzę, tak samo szybko zapalam się do nowych pomysłów...muszę mieć wszystko tu i teraz, co wymyśliłam, po mnie szlag trafia...dążę do celu, może nie po trupach, ale....lubię ryzykować i czasami dać komuś po mordzie :D....żem sie rozpisała...:-O!!!!

Gość co to za piosenka
cierpliwości mi brak i jestem apmiętliwa... no i tez mam slomainy zapał :)