Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym myśleć

Czy to możliwe,żeby TAKI facet był gejem?

Polecane posty

Mój były wykładowca.Najprzystojniejszy i najbardziej męski facet jakiego widziałam,serio.Nie ma w nim śladu zniewieściałości,wszystko ma supermęskie,zaczynając od głosu,a kończąc na sposobie poruszania się,że o wyglądzie nie wspomnę.zażartowałam kiiedyś,że skoro nie ma obrączki to pewnie gej,bo niemozliwe,żeby taki facet był sam.Potem dziewczyna z inej grupy powiedziała,że jest gejem,ma faceta i wcale się z tym nie kryje.Ale tylko od 1 osoby to słyszałam,a skoro się nie kryje,to chyba zrozumiałe by były plotki.... Co o tym myślicie?Czy to możliwe,żeby facet był gejem jeśli wygląda jak koncentrat męskości??

tak, to możliwe :) a co, gej powinien nosić różową torebkę i pudrować nosek? :P znam kilku bardzo męsko wyglądających gejów i kilku nie-gejów wyglądających 'gejowsko'. pozory mylą :)

znam takiego jedengo.. gora miesni, zero tluszczu,192cm wzrostu, szeroki meski podbrodek, pracuje na bramce, dziewczyny kleja sie do niego jak muchy do lepa - i jakos jest gejem. kto powiedzial ze gej ma byc zniewiescialy. apropo: a plotki trzeba przesiewac gestym sitem.

Ach jaka szkoda, miałam nadzieję, że kiedyś mnie przeleci :( Dodam, że studiuję w szkole prywatnej, gdzie połowa wykładowców to geje, a ja tak pragnę chłopa :(

No ja właśnie znam wprawdzie niewielu gejów,ale po każdym można poznać,nawet jeśli są umięśnieni.A w nim nie ma nic do czego możnaby sie przyczepć,wręcz przeciwnie-jak napisałam,bardziej męskiego faceta nie widziałam. No jeszcze dochodzi kwestia tego,że dziwne,że nikt więcej oprócz tej dziewczyny o tym nie wie

Kiedyś specjalnie zostałam po zajęciach u niego na konsultacjach, wypinałam znacząco pupę w spódniczce mini, a on nic... jakby był z drewna :( Nie przeżyję tego, idę się rzucić pod pociąg..... żegnajcie :(🖐️

Spadaj podszywie,nie trafiłeś :P

Gość do nie wiem co o tym myśleć
na jakiej uczelni studiujesz ? na mojej tez jest taki jeden :P ale on chyba naprawde jest gejem, bo kiedys widzialam go na ulicy z jakims facetem jak sie obejmowali

Gość ejbisi
No niestety, geje się dzielą na "facetów" i na "baby". Ci, których się rozpoznaje od razu to ta druga kategoria ;)

Na UŁ.Ja nawet sobie go nie mogę wyobrazić z facetem :P

anomalia,może nie tyle chodzi o niego,co po prostu zaszokowało mnie,że ktoś taki może byc gejem.Mało mam do czynienia z homoseksualistami i myślałam,że gej musi być zniewieściały chociaż odrobinę

Szkoda :( Bo jeśli to prawda,to takie dobre geny się zmarnują...

a co, planowałaś z nim dziecko? :D należałoby chyba najpierw z nim o tym porozmawiać :P

Nie,ja nie chcę dzieci,nawet z nim :P Idealni faceci powinni się rozmnażać,bo dobre plemniki to towar deficytowy :P

Nie,ja nie chcę dzieci,nawet z nim :P Idealni faceci powinni się rozmnażać,bo dobre plemniki to towar deficytowy :P

Gość ffcfdsxvcfdeazsxazsazsd
nie wiem co o tym myśleć Nie ma znaczenia jak wygląda. Równie dobrze mógł być pedofilem, zoofile, podniecać się zwłokami :classic_cool:

Ja też mam znajomego geja, w którym kochały sie po kolei wszystkie koleżanki.. Nie ma w sobie nic co mogloby go zdradzić. Strasznie dziwnie to wygląda jak na kameralnych imprezach czule trzyma swojego chłopaka za ręke:) A dziewczyne tez miał kiedyś, co go tylko utwierdziło w przekonaniu, ze jednak kocha tylko meżczyzn.