Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehra

Jak poznać kogoś przez internet?

Polecane posty

Gość ehra

Nie chodzi mi o randki, chłopaków. Chciałabym zawiązać nowe znajomości- czy to z kobietami, czy z mężczyznami- obojętne. Jestem sama, nie mam znajomych, bo zerwałam wszystkie kontakty- z powodów zdrowotnych :( Nie mogę nigdzie teraz wychodzić i czuję się odizolowana od ludzi. :( Gdzie można kogoś poznać? Kogoś do pogadania?

Gość zlapokazje
czaty tematyczne

Gość jakiejajaja
zagraj w jakąś grę online. Pełno ludzi poznasz. Ale - tak jak i tu - są różni.

Gość kika00
Ja poznałam duzo ludzi na KURNIKU:) bardzo dużo tam grałam i nawet fajnie ludzie tam są:0 a jeśli nie tam to poprostu pisz z kimś an gg..wynajdz sobie jakiś numer i poprostu bróbuj pisac..może sie dogadacie:)

Gość ona8384
hej mi tez brakuje znajomych przez neta poznałam kolezanke a poznalymy sie wlasnie na kafeterii ;) do dzisiaj rozmawiamy , a Ty skad jestes?

Gość ehra
Ja jestem z Krakowa. I od razu zaznaczam, że nie mam żadnych uprzedzeń jeśli chodzi o warszawiaków ;) Żeby nie było! :)

ja poznałam troche ludzi przez neta... fora tematyczne...ludzie z mojej okolicy sie dosyć mocno udzielali i jakoś tak wyszło ze mam kilka znajomych.. gg- czasem ktos mnie zaczepi... odrazu pisze ze mam meza to w tedy wiem kto na podryw a kto tylko chce pogadac...mam 2 dobrych znajomych dzieki gg...

Gość Przemek999
Ja też nie wiem jak kogos poznać przez internet a czaty mnie nie przekonują , więc jeśli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam

Gość Milkaczekolada
Ja poznałam juz parę osób na gochat.in. Ogólnie to bardzo fajny serwis, prosty w obsłudze, bezpieczny i nie ma nachalnych zboczenców tylko ludzie którzy rzeczywiście chcą pogadać, o normalnych rzeczach:) Ja do tej pory utrzymuję kilk takich znajomości stamtąd.

Gość kaatrin
a jest ktos z warszawy ???

Gość kaatrin
szkoda ze nikogo ze stolicy nie ma

Gość ryskkaa
Jakby ktos z Lublina chcial pogadac to zapraszam:) 13968198

Gość mea1973
Cześć:)))

Gość ja mam gg w fonie
do przetestowania, ale boje się tutaj podawać nr

Gość gochat.in
spróbuj sobie ten czat który mam w nicku - tam ludzie są pozytywnie do siebie nastawieni, powinno się udać z kimś nawiązać kontakt:)

Gość nikinikita
Też mogę polecić gochat.in sama mam tam konto i gadam regualrnie z kilkoma osobami:)

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.

Gość WeronikaMjaa
Jeżeli chcesz nawiązać koleżeńskie znajomości to polecam tę stronkę http://snapczat.pl/ Żadnych zobowiązań po prostu można z kimś pogadać :)

Gość gość
Może na czacie? Tutaj jest naprawde dużo osób http://szybkiczat.pl z którymi możesz porozmawiać,a później nie wiadomo....

Gość karol655
Polecam Ci https://ezeo.pl/ swego czasu też miałem tam konto, fajni i wyjątkowo otwarci ludzie :)

Gość Pakujzłoto
Sama mam z tym problem. Mieszkam w Gdyni, niby mam swoje koleżanki ale mimo to jestem samotna i chcę znaleźć jakąś osobę do pogadania !! Zapraszam ..

Gość gość
Zobacz sobie na strefasingla.pl, głównie organizują imprezy, ale utworzyło się tam też spore grono ludzi, którzy uwielbiają ze sobą rozmawiać ;)

Gość gość
tu masz sprawdzony portal randkowy http://kochaj.pl/, mnie się udało poznać męzczyznę, nie chcę zapeszać ale idzie to wszystko w dobrym kierunku,. idealnie nas dopasowali

Gość gość
...ja mam 61 lat jestem pielegniarka , niedlugo pojde na emeryture , ale jeszcze bede pracowac na pol etatu w szpitalu i bede miala troche wiecej wolnnego czasu..jestem sama , corka daleko za granica , chcialabym poznac mila pania , ktora jest bardzo uczciwa , zadbana i samotna jak ja dla spedzania wolnego czasu u niej lub umnie i szczerej przyjazni....najchetniej z Warszawy, lub z Lublina , moze ..czy mam szanse to sie okaze.....