Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaa24

powinno się zabronić

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaa24

wykonywania operacji plastycznych . takie jest moje zdanie. bo w ten sposób szkodzimy swojej populacji. Jeśli jakaś dziewczyna urodzi się z pewnymi wadami wygladu ,a facet wybierze ją na żonę , ktory z tymi wadami nie wybrałby jej nie wie tego ,że jego dzieci nie odziedziczą operowanych cech po matce. tak samo ratowania zycia chorych genetycznie dzieci za wszelką cenę . w ten sposób wybijamy swój gatunek . brutane ,ale prawdziwe. kosmetyki itd sa dopuszczalne bo służą tylko podkreśleniu urody. ale operacje plastycznie nie są dobre w ten sposób niszczymy selekcje naturalną

Gość jakiejajaja
No właśnie, masz rację. Hitler coś takiego jak "selekcja" zastosował. Próbował wychodować "nadczłowieka". Popiersz to, jak widzę?

Gość wesola bridget jones
przecież najczęściej cechy odziedzicza się po dziadkach __ http://tnij.org/g77y

Gość jakiejajaja
To moje "masz rację" - oczywiście ironicznie to pisałem.

Gość onaaaaaaaaaaaaa24
nie hitler mial inne poglady bo zabijał zdrowych , niewinnych ludzi. a ja nie jestem za zabijaniem tylko za tym żeby nie rozbić niczego co jest sprzeczne z naturą . np jeśli ktos jest bardzo obciążony genetycznie to nie powinno sie go utrzymywać przy zyciu za wszelką cene

Gość onaaaaaaaaaaaaa24
to nie jest wcale udowodnione ,że najczęściej. ale udowodnione jest za to ,że jeśli rodzic ma jakąś chorobe genetyczną są duże szanse, że dziecko też bedzie miało

Gość onaaaaaaaaaaaaa24
* nie zrobić niczego

Gość onaaaaaaaaaaaaa24
up