Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --smutna--zrozpaczona--

Depresja..

Polecane posty

Gość kwoka123
a bo tak...

Gość taa niedobra pupa
psychoterapię stosuje się na zaburzenia osobowości, a nie depresje. W depresji pomaga branie leków - u psychiatry nie musisz się za bardzo otwierać, bo i tak nie będzie miał czasu żeby cię wysłuchać. Mówisz że czujesz doła, itp. On wypisze ci receptę, i powinien kazać umówić się za mc na kontrolę.

Gość __smutna--zrozpaczona---
no to o.k. niech trafi, moze byloby lepiej

Gość __smutna--zrozpaczona---
mysle, ze mam zaburzenia osobowosci, nie wiem nawet czego chce a jesli nawet wiem, to nic nie robie w tym kierunku..jestem skonczona.

Gość nowa gracha
Jesteś chora,nie skończona,choroba zakrzywia Twój sposób myślenia,lecz się to pomaga.!

Gość __smutna__zrozpaczona___
wlasnie czytalam na innym forum, ze wielu osobom nie udalo sie wyleczyc, zwalczyc depresji.. ze zadne leki nie pomagaly..ze trwa to latami ( leczenie) i ze leki rujnuja psychike, ze po nich jest jeszcze gorzej..stracilam teraz wiare zupelnie..

brak witaminy b7 inaczej biotyna a skod wiecie ze nie ja miałem depresje i zacząłem sie modlić i mi przeszła myśli samobójcze i pomogła mi biotyna i omega 3 wystarczy poszukać w gogle http://www.youtube.com/watch?v=PPWEBobuw3E&feature=related Niedobór witaminy B7: Brak witaminy B7 zdarza się rzadko. Można go jednak zaobserwować u pacjentów szpitali karmionych sztucznie lub poddawanych długotrwałej kuracji sulfonamidami czy antybiotykami, które hamują wzrost bakterii produkujących tę witaminę w organizmie, co może powodować awitaminozę. * zaburzenia w funkcjonowaniu układu nerwowego * depresja * apatia * wzmożona senność * stany lękowe * halucynacje * bóle mięśni * nerwowość * rozdrażnienie * lękliwość * nadwrażliwość czuciowa * cierpnięcie dłoni i stóp * nudność * brak apetytu * niedokrwistość * powiększenie wątroby * wzrost cholesterolu we krwi * zapalenia skóry, spojówek * włosy i skóra tracą barwę * błony śluzowe ust i gardła stają się szare * problemy skórne tj.: wypadania włosów, łuszczenia się naskórka, łojotok i łupieżu, skóra jest tłusta, przybiera szarawy odcień, włosy tracą połysk, a paznokcie się rozdwajają

b7 powiadasz? mam wszystkie objawy w.w. zakupie jutro.

Gość nowa gracha
To,że widzisż tylko złe strony,złe przykłady ,to typowy sposób myśłenia w depresji.Mnóstwo ludzi czuje się lepiej,wielu wychodzi całkowicie,naprawdę warto się tak męczyć?

ale ten film to lipa kochany

ja nie wierze w lekarzy i w leki

Gość kwoka123
jak nie wierzysz w leki to się męcz...chu..ci w du..

Gość kwoka123
a gdzie to czytałaś że rujnują psychikę podaj linka

Gość nowa gracha
Żal mi smutnej,ale nikt nie może leczyć się za nią ... :(

Gość musisz sie leczyc
samo ci to nie przejdzie

Nie wiem co robić. Jak osiągam cel to nagle okazyje sie ,że nie daję rady. I tak było teraz osiagnęłam wymażony cel - pracę. Chciałam być nauczycielem. Wybralam szkołę. Dyrekcja poszłam mi na rękę i pracuję od 1 września 2010. A od października już mam dość. Nie jem, nie śpię - płaczę i nie radzę sobie z pracą. Nie wiem jak się podnieść. Nie umiem przygotowywać się do zajęć. Zaznzczę,że zawsze byłam spostrzegana jako bardzo energiczna i przebojowa a nawet kreatywna osoba- i coś pękło. Boję się swojej pracy, ludzi . Mąż staje na głowie żeby mnie przkonać abym sie podniosła a ja tkwę - czy jest na to jakaś recepta jak wziąć się w garść?

Gość a może po prostu
kamaaaaaa na psychoterapie się nie zdecydowałam. Jak zaczynam mówić o moich problemach zaczynam płakać. no i własnie o to chodzi... Te leki nie wylecza twojego problemu tylko ustawia ci chemie w organizmie. Odstawisz leki - po roku powtórka z rozrywki. TYLKO PSYCHOTERAPIA DA TRWAŁY EFEKT!!!

Gość a może po prostu
czy jest na to jakaś recepta jak wziąć się w garść? PSYCHIATRA. ANTYDEPRESANTY. TERAPIA PSYCHOLOGICZNA. Dokładnie w takiej kolejności