qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 I tak się zastanawiam... W przyszłym tyg dopiero mogę iść do ginekologa. Ostatni okress miałam 15 kwietnia a dziś już 17 czerwiec, robiłam dwa testy wyszły negatywne.. w głowie mi się już miesza... myśle czy to możliwe że to przez stres okres mi się spóźnia, miałam ostatnio wiele stresujących sytuacji, zmieniłam tryb życia iż od lutego pracuje na 3 zmiany, mniej jem inaczej sypiam. Miałam kiedyś tak że miesiąc nie miałam ale aż tyle nie... i też nie mam do dziś regularnego a mam 19 lat i 4 lata okres... Mam wahania nastroju, śliz dalej mi leci a ponoć w ciąży go nie ma... nie wymiotowałam... czy to może być przez stres,picie dużej ilości kawy, trzymania moczu, nieodpowiednie odżywianie się, mniej godz spania. Proszę o pomoc.... wiem że gdybanie nic nie da i trzeba iść do gina ale wiecie jak to jest,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterianka252 Napisano Czerwiec 17, 2010 A seks z finałem w środku, w dni płodne uprawiałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To w takim razie Napisano Czerwiec 17, 2010 Topola Cię nie zapyliła prawda ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 heh no raczej ;p martwie się co to może być... jakie są jeszcze objawy ciąży?? ile kobiet tyle rodzajów objawów ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Czerwiec 17, 2010 Po co doszukujesz sie u siebie objawów ciąży, skoro nie było praktycznie szans na zapłodnienie? Tym bardziej, że dwa testy po terminie miesiączki wypadły negatywnie. Czynniki które wymieniłaś mogą mieć wpływ na rozregulowanie cyklu. Albo masz jakieś zaburzenia hormonalne. Myślę, że wizyta u ginekologa to jedyne rozsądne wyjście. A tak na przyszłość - nieprawda, że w ciąży nie ma śluzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 odpowiadajcie!!!!! moja psychika pada!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 masakra :/ doszukuje się za każdym razem jak zbliża mi się okres. a czy jest też tak żę jak brałam tabletki anty kanty z pół roku temu i zażyłam z 3 opakowania, słyszałam o takim czymś żę po jakimś tam czasie tabletki się całkowicie wypłukują z żoładka i przez to mogę nie mieć okresu dodam te że jak brałam to przytyłam 10kg a teraz w ciągu 2 miesięcy schudłam te 10kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 halllo nie zostawiajcie mnie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Czerwiec 17, 2010 Z żołądka to one się wypłukuję w ciągu najwyżej kilkudziesięciu godzin :-) Kiedy je odstawiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Czerwiec 17, 2010 Tzn. czy to była pierwsza miesiączka po ich odstawieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 no wiadomo ale jest jakoś tak że gdzieś te ślady pozostają po tabletkach.. oj to było paździrnik 2009 to ponad pół roku sama już nie wiem głubie się w tym wszystkim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 a więć jakie jeszcze macie pomysły?? te forum chyba nie jest takie dobre jak myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Czerwiec 19, 2010 To forum w ogóle nie jest dobre Nie ma tu innego pomysłu jak to, że masz jakieś zaburzenia hormonalne pewno (byc może bardzo lekkie, być może powazniejsze) i żadne forum Ci na to nie pomoże. tylko i wyłącznie lekarz. W ciąży nie jesteś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 Dziewczyno jeżeli nie było seksu z finałem do końca,to czym Ty się martwisz?Wbrew pozorom w ciąże tak łatwo nie jest zajść i aby do tego doszło jakieś warunki spełnione być muszą. Stres,zmiana trybu żywienia,odstawienie tabletek jak najbardziej mogą być przyczyną zatrzymania @. Moim zdaniem w ciąży na pewno nie jesteś,ale jeśli tak bardzo się stresujesz,to idź sobie zrobić bete Hcg z krwi i będziesz miała pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewiarygodne!!! Napisano Czerwiec 19, 2010 Musicie to zobaczyć: http://chomikuj.pl/?page=234613 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 no więc był finał ale nie w środku uprawiałam sex wyskokiem a przed spermą jest tam coś więc mogło mnie zapłodnić ale.... moi drodzy dostałam okres :P i już po okresie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojczulek... Napisano Czerwiec 27, 2010 Czy jesteś, to się właściciela penisa zapytaj, a swoją drogą to idź do gina i zapytaj się kiedy urodzisz, oraz czy płód się dobrze rozwja i nie staraj się nic kombinować, bo wiesz,że mamy niż demograficzny i potrzeba istot żywych, bo się Polska wyludni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniusiowataaa Napisano Czerwiec 27, 2010 Dziewczyno idz do ginekologa bo mozesz miec torbiela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qaguchaq 0 Napisano Lipiec 1, 2010 torbiela?? a skąd te podejrzenia?? mam już normalnie okres niby wszystko jest okej szeczrze stresuje się ginekologiem ale pójdę jeszcze w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach