Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhuuuhubnm

Miłość nie istnieje

Polecane posty

Gość bhuuuhubnm

tylko dobór naturalny. Ludzie dobierają się na zasadzie podobieństw w wychowaniu, dlatego głupek garnie się do głupka, egoista do egoistki, materialista do materialistki, sadysta do masochistki.

Gość je je je
a ty do jakiej grupy sie zaliczasz?

Gość dramat i żenada
dopiero teraz na to wpadlas??:D

Gość tak tak taak a
pedofil do dziecka, zoofil do psa, a nekrofil do trupa🖐️

Gość g. prawda
bo ja z mężem raczej na zasadzie przeciwieństw się dobraliśmy :P

Gość bhuuuhubnm
To znaczy istnieje ale trzeba spełnić warunek taki że trzeba zostać dobrze wychowanym na wrażliwego ,dobrego człowieka albo trzeba dostać tak w dupę że uświadomimy sobie pod wpływem terapii że sami jesteśmy winni naszym głupim wyborom, dlatego Miłość jest taka rzadka.

Gość mow za siebie
samcze/samiczko 🖐️

Gość kika00
Co za idotyzm...Wybaczcie,że tak wale prosto z mostu,ale spotkałam sie z takimi ludźmi co tak uważaja...i dla mnie to jest coś nie do pomyślenia...Jestem poprostu na takie cos wyczulona i brakuje mi cierpliwości ajk takie coś słysze..:/ Miłość to takie piękne uczucie,a wy go nie dostrzegacie.. Ludzi,którzy doświadczyli jakiegoś przykrego,emocjonalnego doznania,które nim wstrząsneło...I Jego rozumowanie poprostu się zmieniło...Tacy ludzie przyjmują nową teorię,której się kurczowo trzymają... ale to jest naprawde teoria,którą trzeba jak najprędzej obalić,gdyż nie jest ona prawdą! Takie jest moje zdanie na ten temat:)

Gość bhuuuhubnm
chciałbyś w to wierzyć, kika, ale ludzie sa prości i prosto myślą, czasem fantazjują tak jak Ty w tej chwili, zwłaszcza kobiety które są zbyt romantyczne

Gość kika00
Myśl i rób jak uważasz...Ale chciałabym Ci przytoczyć pewien obraz biblijny - który napewno znasz - mianowicie "Stworzenie świata".Najpierw był haos,nicość...Później niebo i ziemia,następnie światłosc i ciemnosc i tak dalej i tak dalej..Ostatnim jego dziełem było stworzenie mężczyzny i kobiety...Dał im rozum i wolną wolę...Dał im też miłosc...Nauczył ich kochać...Bóg stwarzając kobiete i mężczyznę,miał jakiś cel,nie tylko by stworzyć człowieka na swój obraz, oraz po to by ludzie sie rozmanżali lecz by kochali tak jak Bóg ich nauczył..Także prosze was...nie gadajcie głupot,że miłosci nie ma,bo Boga obrażacie!!!!!