Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

wczoraj kochalam się ze swoim chlopakiem

Polecane posty

Gość ewelina209

jestem dziewicą, a raczej byłam, wczoraj kochałam się z moim chłopakiem a dziś dostałąm okres. zabezpieczyliśmy się i on nie dochodził we mnie ale nadal się boję, że może coś być. czy to az tak możliwe?

Gość JudithTew
jeśli się zabezpieczyliście, tj. użyliście prezerwatywy, to najprawdopodobniej nie jesteś w ciąży

Gość najpierw sie edukuje
idopiero rozklada nogi w odwrotnej kolejnosci skutki mogą być bardziej nieprzewidywalne od wielokrotnego orgazmu.

ona piszeze nie dochodził w niej czyli pewnie zastosowali jakze popularny stosunek przerywany,az łeb boli,po co w ogóle seks uprawiac,jak w najlepszym momencie,ech,słów brak

Gość najpierw sie edukuje
kolezanka juz nie jest dziewica a ona ma byc ? przeciez to siara ;)

"zabezpieczyliśmy się i on nie dochodził we mnie" wezcie sie wy ludzie wszyscy do podstawowki cofnijcie bo z czytaniem u was naprawde kiebsko. jaki kurwa stosunek przerywany skoro dziewczyna pisze ze sie zabezpieczali: debile:/

Gość dzieci dzieci dzieci
czy ty jestes jakas rąbnięta? jak dla mnie to masz góra 16 lat! jakim cudem moze cos byc? sama sobie odpowiedz! przeciez nie doszedl w tobie tylko poza a na dodatek mial gumke!! dziewczyno po co wspolzyjesz z facetem skoro jeszcze do tego nie doroslas... masakra

Gość kochała się ze swoim
chłopakiem z wyskokiem, smarkate obsrańce, mogłaś , mu w dupsko dać, to byś przynajmiej głupią dziewicą została, a tak to tylko obsranym smarkiem.....

dobra,nie zauwazyłam tego ''zabezpieczalismy sie'',aczkolwiek nie wiadomo czy za zabezpieczenie nie uznała tego ze w niej nie dochodził,jak duzo intgeligetnych dziewczyn,które potem w niewyjasniony sposób zostaja matkami

Gość o czym w ofgóle ten temat
pisze ze się zabezpieczali, pisze że nie doszedł w niej no i jeszcze dostala okres więc niby jak ciąża ? chyba niepokalana

Gość dafff
zawsze jest strach....

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.