Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupiłam t-shirt chłopakowi.

Kupiłam t-shirt chłopakowi- nie wiem czy mu go dam.

Polecane posty

Witam. Może temat głupi ale kupiłam mojemu facetowi tak bez okazji t-shirt porządnej firmy ale co z tego jak jest czarny, u góry tylko jakiś szary wzorek a z tego co widzę to modne są krzykliwe kolory, nadruki, itp. Zastanawiam się czy się nie ośmiesze kiedy mu wręcze..

Gość gupeek
daj mi, uwielbiam czarne ciuchy :D

Gość daj, prezenty sa fajne
jakiej formy? wstaw foto koszulki. ocenimy ja

*firmy

nie czemu:-) powiedz mu ze jak zobaczyłaś ten t-shirt, to pomyślałaś od razu o nim:-)

Gość szybkie piwo i po sprawie
ło Boshe,faceci nie zwracaja uwagi na takie rzeczy (chyba że metro geje) na bank sie ucieszy

W diverse kupiłam ale w necie nigdzie nie ma takiej koszulki. Zrobię aparatem i wstawie zaraz

Gość rrrrrrr
dawaj na pewno się ucieszy

Gość rrrrrrr
tak w ogóle o gustach się nie dyskutuje

Gość gupeek
19:22 [zgłoś do usunięcia] szybkie piwo i po sprawie ło Boshe,faceci nie zwracaja uwagi na takie rzeczy (chyba że metro geje) na bank sie ucieszy polac jej, bo dobrze pisze :D

Napewno wypada mu dać bez okazji ta koszulkę?

ja chodze w tym co mi sie podoba a nie na siłe w czyms co mi kompletnie nie pasuje ale jest MODNE.osobiscie ucieszyłabym sie z czarnej koszulki,uwielbiam takie,zreszta czarny to uniwersalny,zawsze modny kolor,gdyby była w jakims krzykliwym kolorze czy w ogóle była jakas ekstrawagancka,to mogłabys sie przejmowac,ze sie mu nie spodoba,ale czern zawsze jest ok

No to może rzeczywiście dam mu. W sumie w jego garderobie przeważają czarne koszulki, a ta jednak mimo że czarna to właśnie ten wzorek mi się spodobał . Delikatny taki ale ma coś w sobie. Mam nadzieję że mu się spodoba, najwyżej zawsze może sobie założyć do chodzenia 'po domu'

2lata.

Dam mu.. On lubi niespodzianki.. Zresztą sam nie ma czasu kupić sobie czegoś fajnego, więc mam nadzieję że mu się spodoba, choć troszkę, bo rozwialiscie moje wątpliwości, za co eweluje:)

Gość t-shirt porządnej fimy bo się
posram ze śmiechu, porządnej fimy buhahahahahaha

Eweluje-dziękuję miało być, wina t9w telefonie:)

Nie wiem dlaczego kobiety mysla ze jak juz trzeba kupic cos facetowi to musi to byc markowe bo inaczej nie bedzie tego nosil. Kiedys tez mialam takie podejscie, wydawalam ostatnia kase by kupic cos z gornej polki. Teraz wiem ze to byla glupota, bo skoro mnie samej na takie cos nie stac to nie bede tez takich prezentow robic. A diverse to faktycznie nie jest az taka super firma ;)

Gość no właśnie diverse to tanie
dziadostwo:O

Mój cieszyłby się z czarnej koszulki diverse. Nie zastanawiaj się, tylko wręcz mu prezent

Wiem może z ta porządną firma przesadziłam-aczkolwiek nie jest to taniocha z bazaru żeby nie było. A zresztą nie o tym mowa, chodzi o sam wygląd tej koszulki. Myślę że wygląda klasycznie ale ładnie tyle że nie jest rzucająca się w oczy jak większość..

Gość ariel kolor
Tak bo jak drogie to dobre mimo,że szmata a jak tanie to złe;] materiał tez się sprawdza a nie tylko po cenie ocenia:) Zawsze kupuję na bazarkach i jakoś nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił i innym podobają się moje ubrania:) W markowych typu diverse,h&M,orsay są same szmaty wystarczy przejść się do pierwszej lepszej galerii. Kawał worka za 150zł:) a jak już coś wygląda ok np D&G to cena nie na moja kieszeń:) I pewnie napiszecie że mówię tak bo mnie nie stać. Ok na pewne rzeczy na pewno ale nie poskąpiłabym się wydać tego 100 czy 150 zł za bluzkę która byłaby tego warta:)

Gość n999
Ja tam właśnie wolę proste i w stonowanych kolorach. Te bajeranckie, kolorowe są dziecinne...