Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bermeniuk

przeżyłam najkrótszy seks w moim życiu...!!!!

Polecane posty

Gość bermeniuk

To była istna masakra.. nie uprawiałam seksu ponad pół roku i miałam straszną ochotę na mojego kolegę... Wszedł we mnie dosłownie 5 razy i skończył... a ja miałam wrażenie, że moja pochwa zrobiła się bardziej ciasna.. jest to możliwe?

Gość coz za przezycie
kolezanki poradzily korzystac z zycia?

Gość gyui
fuj nie wstyd ci?

Gość bermeniuk
nie.. mam zasadę.. nie słuchać koleżanek.. dlaczego ma mi być wstyd? to chyba mojemu koledze, że słaby z niego zawodnik..

Gość ciekawski ruchacz
oj dzieci dzieci aż pięć razy w ciebie wchodził ? ja przeważnie wchodze raz w wagine i wykonuje penisem ruchy posuwisto-zwrotne, jak tłok w silniku spalinowym, czyli bez wyskakiwania z cylindra :classic_cool:

tak to jest jak się idzie z byle kim do łóżka komu nie zależy aby drugiej osobie tez było przyjemnie ;p

Gość jebak 12
a spust poszedł do pochwy czy w gumce był ?

Gość bermeniuk
w gumce.. w gumce... to nie był byle kto.. tylko mój przyjaciel... zwierzamy się sobie ze wszystkiego, ale czasem całujemy też.. no i wczoraj ten seks... więc niech mnie nikt nie tępi, ze to i tamto... chciałabym mieć kogoś na stałe, ale nie umiem stworzyć związku... no i pozostał mi sporadyczny seks... wszedł 5 razy tzn chodziło mi o to, ze zrobił 5 ruchów i koniec..

Gość Kocham to
a co za problem był, zeby po spuście dac mu czas zeby opadł po paru minutach lodzika mu machnąc , znowu by stanął i wtedy po pieciu pchnieciach by nie skończył wkurwiają takie wypowiedzi ze pare sekund i spust i dolina jakby nie bylo czasu zeby sprobowac drugi i trzeci raz za kazdym spustem jest zawsze dluzej !!! dzieciarnia normalnie 😡

Gość bermeniuk
ja chciałam kolejny raz... ale on już nie mógł....

pewnie twoja pochwe zarosła juz pajęczyna, dlatego wydawało ci się, że jest ciasniejsza.

Gość jebak czterdziestytrzeci
to co to za przyjaciel ktory nie moze stanac na wysokosci zadania i porzadnie cie zruchać

Gość bermeniuk
wbita na poziomie.. nie ma co.... nara wam kiepscy ruchacze

Gość Moze sie stresowal?
Ja mialam taka sytuacje tez ze chlopak pare ruchów i koniec. Tylko ze sytuacja byla strasznie krepujaca. Zaprosil mnie do siebie, a mieszkal z babcia, w sumie z góry zaplanowane bylo ze bedziemy sie kochac. Bylismy pewni ze babcia juz dawno bedzie spac, no ale ona nas w drzwiach przywitala, no to mówie ze na chwilke tylko przyszlam, oczywiscie jeszcze herbatka ;] Potem do babci mowimy ze na chwile do pokoju idziemy. No i sie zaczelismy kochac a babcia za sciana, co chwile tylko zerkanie na drzwi czy aby nie wchodzi ;] A to byl nasz pierwszy seks i on potem mnie przepraszal ze nie wie co sie stalo, ze to chyba stress, glupio mu bylo ;] No ale za 2 razem juz sie postaral i to nawet bardzo. Ponad godzine sie kochalismy, chwila przerwy no i znowu i znowu i tak cala noc... :)

Gość Hahah!
"A może była któraś, że jej partner nie doniósł i wyrzucił towar przed wejściem" ja tak mialam i sie tlumaczyl ze to dlatego ze go tak podniecilam i nie wytrzymal :D Z jednej strony milo takie cos uslyszec, a z drugiej liczylam na cos wiecej... :P

Gość Hahah!
0 pchniec, czyli jak narazie prowadze :P A moze jest ktos kto nawet nie zdazyl spodni zdjac, to musi byc dopiero PLAMA :D

Gość gdgddg
byc moze go za dlugo pobudzałas . Nastepnym razem gdy robisz gre wstepna nie dotykaj go , niech on sie toba zajmie . Za duzo pocalunkow moze rozgrzac faceta tak ze wlasnie nie wytrzyma minuty .

Gość może też dawno
sexu nie uprawiał, do tego Ty byłaś ciasna i gotowe...