Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereska84

Mam trudne zycie!

Polecane posty

Mieszkam w swoim rodzinnym domu, moj ojciec cale zycie znecal sie nad matka. Gwalcil ja, wyzywal od dziwek gdy ona nie chciala mu dac i nie myslal o niczym. Nie interesowalo go nawet to ze w domu sa dzieci ja i moj brat. Sama od kilku lat pracuje jako prostytutka by sie utrzymac,siebie i swoje dziecko, moja mama wie o tym czym sie zajmuje. Od kilku miesiecy wiem ze ja i moi dwaj starsi bracia jestesmy owocem malzenskiego gwaltu. Bracia juz sobie prawie poradzili, jeden zalozyl wlasna rodzine, drugi tez kupil sobie mieszkanie. Obie z mama mialysmy propozycje. Moja mama moglaby sie wprowadzic do jednego z moich braci ktory ma juz troje swoich dzieci, a ja z malym dzieckiem moglabym sie wprowadzic do swojego drugiego brata. Moi bracia przez kilka lat zajmowali sie handlowaniem narkotykow, skonczyli z tym. Mam nadzieje ze i mnie uda sie kiedys skonczyc z tym co ja robie. To nie jest takie proste, jestem alkoholiczka. Ostatnio pije juz mniej, ale dawniej nie bylo dla mnie dnia bez kieliszka. Wiele razy uciekalam z domu bo balam sie ojca. Moja matka boi sie od niego odejdz a sama patrzec na niego nie moze. Moj ojciec kilka razy zgwalcil matke na moich oczach. To bylo dla mnie dramtyczne przezycie, gdy probowalam jej bronic uderzyl mnie.

Gość twoje zycie, twoj problem:D

Gość wspoczuje Ci bardzo
A ta ten wyzej jebnij sie w dekiel.ja Ciebie rozumiem, dla dziecka skoncz z piciem i zyj lepiej od rodzicow.

Ale jak mam zyc dalej, naprawde ciezko jest mi swoja matke sama z takim czlowiekiem zostawic. Chcialabym wszystko skonczyc, to czym sie zajmuje, chcialabym by moja matka tez odeszla od ojca. Ale ona sie go boi, ja z reszta tez. W dodatku spotykam sie z roznymi mezczyznami tylko po to zeby mi zaplacili za seks, teraz z moim pijanstwem jest juz lepiej.

Gość monikalubicz

Niestety życie wystawia nas na różne próby, ale musimy też pamiętać, że im bardziej chcemy wartościowego życia tym bardziej musimy zaakceptować, że będzie ciężej. Strasznie to wszystko przykre co tutaj czytam, ale mam nadzieję, że wszystko się jakoś dobrze ułożyło 🙂 Ja też w życiu lekko nie miałam ale jakoś się podniosłam i żyje dalej, dużo motywacji daje mi Aplan i jego spojrzenie na świat na blogu teksty-aplana.pl. Warto znaleźć coś co nas motywuje.