Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiiiiii

dlaczego faceci zdradzaja?

Polecane posty

Gość mala miiiiiii

jestem nieprzecietna kobieta a mojego faceta i tak bardziej ineresuja inne kobiety... flirtuje z nimi wszedzie gdzie sie da ... korek samochodowy sklepy ... a baby sa naiwne i sie z nim umawiaja .... jak tak moze byc .... :( dlaczego faceci tacy sa ? slonko mocniej przyswieci i dostaja na dekiel :(

Gość mala miiiiiii
dbam o siebie nawet nie wiesz jak bardzo ... takze to nie o to chodzi .. zbyt stereotypowe myslenie ... interesuja go kobiety ktore tak naprawde nie maja w sobie nic .. doslownie nic... puszczalskie brzydule... i badz tu madry czlowieku :(

Gość mala miiiiiii
co zrobic zeby odbudowac to wszystko? i znowwu byc dla niego najwspanialsza kobieta ?

Gość musisz przestać
być zazdrosna ;) skoncentruj się na sobie i pamiętaj że jeśli chodzi o flirtowanie to my jesteśmy w tym najlepsze;) więc używaj sobie

Gość rozkracz się na środku ulicy
:P

Gość mala miiiiiii
nie umiem flirtowac z innymi facetami bo to jest niezgodne z moimi zasadami jesli z kims jestem to jestem wierna jak pies ... u niego jest inaczej choc zapewnia ze kocha ... nie brakuje mi adoratorow ale nie potrafie spojrzec na zadnego innego faceta ktory nie jest nim...

Gość mala miiiiiii
nie chce go stracic bo wiaze z nim wiele planow ale widocznie moj urok przestal na niego dzialac

Gość mala miiiiiii
czego oni tak naprawde chca?

przykro stwierdzić, ale skoro szuka wrażeń, to nie wiąże z tobą planów, tak jak ty z nim. on widocznie woli coś innego.

Gość mala miiiiiii
czego... ma wszystko cieple obiadki zadbana kobiete ... dalabym mu wszystko a on... jest jaki jest :(

Gość mala miiiiiii
?

Gość i dobrze robi
bo siedzisz tu na forum i doope zawracasz do roboty dzifko stopy masuj swojemu panu jak mecz ogląda paszła won