Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna wielka niewiadoma

Jak żyć ?

Polecane posty

Mam pomysł na swoje życie, ale nie wiem czy warto. Mam 25 lat , nie mam skończonych studiów , wybrałam żle kierunek i go porzuciłam. Zwiedziłam trochę świata , jednak jeszcze mało , właściwie nic.Ostatnio się zastanwiałam nad sobą i chciałabym najbliższe 2 lata przeznaczyc na podróże. Oczywiście z przerwami na zarobienie paru gorszy. Po dwóch latach wrócic na studia, tylko nie wiem czy będzie warto zaczynać studia mając 27 lat. Jeszcze sue zastanawiam co zrobić, miło mi będzie, jeśi wyrażicie swoją opinie na ten temat. Co byście zrobili na moim miejscu ?

na naukę nigdy nie jest za późno, a po za tym w tym wieku to powinnaś pomyśleć o stabilizacji i uczuciach:-)

Raczej po studiach jakbym znalazła dobrze płatną pracę to wtedy nie miałabym czasu na [podróżowanie. Facetom mówię NIE , muszę odpocząć , zresztą jeszcze nie dorosłam do poważnego związku.

Nikt nic nie ma do powiedzenia na ten temat ?

Gość akurat azraz po studiach znaj
dziesz dobrze płatną pracę he he, no chyba ze masz znajomosci albo nie mówisz o polskim kraju

To była odpowiedz na post wyżej i powinna brzmieć nawet jakbym znalazła....a już nie wspomnę o założeniu biznesu i podróżowaniu . Nie ma się wtedy czasu , a moje podróże to tzn niskobudżetówki, a nie wczaqsy w 5 gwiazdkowym hotelu.

Gość lekka duszaaa
ja bym pojechała zwiedzac swiat:) czasami po studiach i tak nie masz pracy a wiekszosc skonczy w holandii badz angli za chlebem. jedź, zyj, czuj zycie cała sobą🖐️