Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miklaszka Z 3 dzieci

Wychowanie dzieci- metoda ze 100% skutkiem to...

Polecane posty

Gość Miklaszka Z 3 dzieci

Bić paskiem po gołym tyłku. Moje dzieci regularnie dostają tego typu lanie, a przy większych przewinieniach kablem i oprócz sinych pręgów na tyłkach mam takie efekty jak absolutne posłuszeństwo. Mam 2 synów i córkę i jak zasłużą to dostają lanie. Najczęściej biję na majtki ale jak sie naprawde zdenerwuje to na gola dupe.

Gość Adi Adi Adi Adi Das Das Das Da
lanie jak to lanie... Ja oberwałem kilka razy po gołym tyłku na przełomie podstawówki i gimnazjum jak uznałem się za dorosłego. Skórobicie sprowadziło mnia na ziemię i nawet nie miałem większych pretensji do matki. Najgorszy i tak nie był ból tylko wstyd

Gość A JA WOLĘ DOSTAWAĆ LANIE
jakiś rok temu jak szlam do gimnazjum, byłam zazwyczaj karana szlabanami. Kiedy miałam dostać szlaban na ostatni tydz. wakacji, powiedziałam do mamy że wolę byc zbita niż siedzieć w domu, wtedy podałam mamie pasek, zdjąłam majtki, położyłam sioe przez oparcie od dwóch foteli i dostałam chyba z 30 pasów. Takie lanie dostaje do dziś, średnio 4-5 razy w roku i wolę je niż jakieś tam szlabany :)

nie jestes matką tylko kurwą a twoje dzieci odwdzięczą ci się za to jak dorosną i ty będziesz dostawac wpierdol od nich a jak bedziesz zdychac z głodu albo srac pod siebie one pluną ci w twarz i powiedza spierdalaj.a w ogóle powinno sie twój post na policje zgłosic i zajma sie toba szmato a twoim dzieciom znajda fajna rodzine zastepczą,jestes gównem i nikim wiecej

Gość Wychowany na czlowieka
Tak, masz racje. Ja pierwszy pasek "poczulem" w wieku 6 lat i tak juz bylo dokad mieszkalem z rodziami. Jak cos zlego zrobilem lub zla ocena w szkole to pasek doskonale pomagal rozwiazac ten problem.

Gość Wychowany na czlowieka
Fioletowy motyl- po slowach jakis uzywasz widze ze wychowywano cie metodo "Robta co chceta". Pare pasow na gola dupe by ci szybko wybilo to z glowy

Gość ZGADZAM SIE W 100000000%
masz całkowitą racje. Dwunasto czy trzynastoletnie rozbestwione dzieciaki jakoś dziwnie pokornieją kiedy muszą zaświecić gołym tyłkiem. Czasem nawet pas nie jest potrzebny, wystarcza sam wstyd.

Gość oHO OHOHO OHOHO OHOHO
Bardzo dobra mama ktora ma dobry skorzany pasek. I niE zaluje go-wtedy mozna mowic o dobrym wychowaniu.

Gość gulka23
dokładnie-nie jesteś człowiekiem,nie zasłużyłaś na dzieci.postaw się w ich sytuacji-chciałabyś być bita? dzieci biją tylko patologiczne głupki, ktore nie maja argumentów.wspolczuję twoim dzieciom,naprawde powinni cię zamknąć. mam tylko nadzieję,żę juz niedlugo zostaniesz sama,idiotko.ale myslę,że to prowo.oby!!!

temat to prowo,ale zaraz element przyciaga.te bite dzieci odwdziecza sie wam na starosc,ktos kto bije dzieci to zwyrodnialec nie człowiek

Gość gulka23
ty nie wychowujesz dzieci,tylko je katujesz i zastraszasz.pojebana jestes.nie masz się czym chwalic

Gość tOMOFFOWOWO
ja też dostawałem do końca gimnazjum. Nie zaszkodziło mi to, co większe wstydziłem się lania i czsami chodzilem na kolanach za tatą, prosząc, że ja już nie będę i czy mi karę daruje:D czasem się udawało, czasem nie;/

Gość izulka zulka
Myślę, że ma rację. Małych dzieci nie wolno bić! Natomiast krnąbne nastolatki powinne dostawać chłosty! Ile zła i strat finansowych uniknęłoby się w społeczeństwie jak młodzi ludzie wiedzieli, ile wstydu ich czeka jak będą nieposłuszni! Wiek nastolatka jest idealny, by wpoić w niego różgą czy też dyscypliną zasady moralnego postępowania.

Gość mnie klapsy rozjebały
psychikę , i dostałem nie tylko od rodziców, i to jest główny powód tego, że nie chce mieć dzieci. Chce je obronić przed takimi lub innymi przykrościami, a wiadomo przecież ,ze wszystkiego się nie dopilnuje