Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmysłowy:):))

hej dziewczyny jakie plany na dzisiejszy wieczorek.:)

Polecane posty

Najpierw głębokie gardło, potem minetka, a potem to zwykły seks. Kolację może zjemy.

z sexem jak z wódką, jest: 1. dobra 2. bardzo dobra.. Jeszcze nie zdarzylo mi sie "pić" kiepskiej wódki :D

Wódki nie piję to się nie wypowiadam :) Kiepskiego seksu jeszcze nie przeżyłam, ale wszystko przede mną ;) Dla jednego najlepszy seks to będzie taki kiedy facet będzie rozmawiał i pieścił ją całą, a dla innego jak... (niedokończę ;) )

słowa słowami, gesty gestami, ale tez trzeba sile pokazac i powera.... No, chyba ze ty tylko gadasz i gadasz i gadasz...

Rozmawiać też lubię. Ale seks to seks, po co zbędne słowa. Chociaż odpowiednie słowa się czasem przydają. DD-nie sądziłam, że znajdę tu, pośród wielu dewotek, kogoś kto będzie mnie rozumiał bez słów. ;)

per 🌼 zmyslowy, twoj nick niewiele mowi o , Hmmm, stanowczosci? Wiesz, ja nie mam na mysli rzucania kochanka o umywalke, ale o power ktory masz w oczach i gestach, ktory poskromi twoja panne ale jej nie skrzywdzi. Boszsz... nie wiem czy mnie rozumiesz :O

To się ma albo się nie ma. To się czuje albo się nie czuje. Nauczyć się tego nie można. Facet ma być facetem.