Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze napiszcie co i jak

PRCACA W FM - permumy , czy ktos pracowal czy to sie opłaca ?

Polecane posty

wiem że kokosow z tego nie ma ale chociaz pare groszy by sie przydalo.

Gość dobisssd
jak bedziesz juz handlowac, daj znac, chetnie kupie! 1 - 2 na miesiac

Gość nie latwo
poiem tak aby utrzymac sie w fm nie polega to na tym zeby sprzedawac jak najwiecej perfum chodzi o to zebys tworzyla pod soba struktury zebys ty wkrecala w ten biznes inne osoby i zeby one dla xiebie zarabialy. pracowalam w tym przez jakis czas ale kompletnie nie mialm czasu i ochoty uganiac zie za tym wszystkim a pieniadze byly z tego marne , moze w moim toewarzystwie jest zbyt wiele osob ktore w tym siedza i mialam konkurencje... w domu mam wszystkie zapachy tych perfum teczka lezy cala zakurzona nikt z niej nie korzysta... moge sprzedac... jesli chesz sie tym zajmowac to musisz byc obrotna miec gadane itd zalatwiac sobie nowych chlonkow i namawiac ich do pracy w fmie perfumy maja calkiem niezle sama chetnie zamawiam u znajomych ale nie kreci mnie takie haupnictwo:) wole isc gdzies na jaks fuche i zarobic w dwa dni jakies 200 zl :) buziaki i powodzenia w nowym interesie ;) moze tobie sie poszczesci ;):*

dopiero się nad tym zastanawiam, o ile wiem nikt z moich znajomych w tym nie pracuje, za to jest wysyp avonu i oriflamu. zalezy mi na tym by pare groszy miesięcznie dorobic nawet jakieś tam 100 zl tak by miec np na doladowanie tel :D czytalam że ok 40 % ze sprzedaży jest dla pracownika ale czy to prawda? Wiadomo reklamowac sie moga jak najlepiej ale czy w rzeczywistosci tez to tak fajnie wygląda? A no i jeszcze ten nieszczesny internet duzo osob zamawia na allegro np a tam ceny dużo nizsze niż w katalogach :(

Gość była fm
hmm ja nie mialam z tego praktucznie zadnej kasy.. jakies 50 zl raz na miesiac albo dwa ... perfumy moze i kupowali ale kupisz jend abuletke dasz za nia 30 zl a 15 jest dla ciebie no i taka butelka starcza na miesiac czasem dluzej wiec nikt nie kupuje regularnie perfum co miesiac bo nie raz starczaja na dluzej i mialm takie okresy z enikt nie kupowal... i bylam bez grosza... wiesz mozesz sprubowac nic cie to nie kosztuje.. no moze ten smierdzacy prubnik perfum... kupilam za 130 zl ta rozszerozna wersje inawet mi sie nie zwrocilo :(:(..... moge odsprzedac :D:D za nizsza kwote :D

babka ktora proponuje mi prace, mowi że da teczke z próbkami i katalogi, ponoc teraz jest rozszerzona oferta i są tam także kosmetyki różnego rodzaju a nawet środki czystości. w sumie masz racje chyba zobacze co i jak najwyżej nie wypali to trudno. Mi zależy tak jak pisalam na kilku zł zadne tam majątki no chyba że znacie jakies sposoby na dorabianie w domu. ?